Carrosserie Spiessens NV

Openingsuren

Maandag 02/08 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 27/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 28/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Donderdag 29/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 30/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 31/07 Gesloten
Zondag 01/08 Gesloten

Foto’s

Info

Carrosserie Spiessens: carrosserie herstelling, reclame belettering en bestickering

Bij Carrosserie Spiessens kan je rekenen op de ervaren vakmensen van voor de carrosserie herstelling van allerhande professionele voertuigen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij elke reparatie probleemloos uitvoeren. Je kan tevens ook beroep doen op hun professionels om je logo of reclame op het voertuig te laten drukken. Carrosserie Spiessens is namelijk ook een specialist in belettering of bestickering van voertuigen. Geen enkel voertuig is te groot. 
 

Carrosseriewerk

Zelfs bij de meest voorzichtige chauffeurs zal een ongeluk wel eens voorkomen. Omdat je vrachtwagen, bus,... altijd onderweg is, is schade een logisch gevolg. Bij Carrosserie Spiessens kan je rekenen op een ervaren carrossier voor de reparatie of het uitdeuken van jouw vrachtwagen, bus, aanhanger of aanhangwagen, en dit aan een scherpe prijs.
 

Vrachtwagen, aanhangwagen, bus, marktwagen,...

Lieven Spiessens en zijn ervaren vakmensen herstellen de carrosserie van jouw vrachtwagen, aanhangwagen, bestelwagen, trailer, bus, tankwagen, kraan of marktwagen in een mum van tijd. Kortom kan je met elke wegreus terecht bij Lieven en zijn team. 
 

Belettering

Voor de belettering of bestickering van jouw voertuig is er slechts één naam die je hoeft te onthouden: Carrosserie Spiessens te Bornem. Met hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om eender welk voertuig (groot of klein) te beletteren of bestickeren. In hun professionele atelier rijden ze hoe dan ook eender welk voertuig binnen met gemak. Breng je bus, vrachtwagen, aanhangwagen of bestelwagen bij hen binnen en zij zorgen voor een professionele belettering of bestickering van jouw voertuigen. 
 

Beschildering

De naamsbekendheid van jouw bedrijf stijgt meteen wanneer je een mooie en vooral herkenbare beschildering laat plaatsen op je bedrijfsvoertuig. De spuiterij van Carrosserie Spiessens is geschikt voor de grootste onder de wegreuzen. Ze kunnen er jouw vrachtwagen, oplegger, bus en dergelijke zonder problemen binnen rijden en er de beschildering van jouw keuze op aanbrengen. 
 

Professionele spuitcabine

De ervaren mensen van Carrosserie Spiessens bekijken samen met jou de mogelijkheden en begeleiden je in de ontwerp fase. Je kan natuurlijk ook je eigen ontwerp laten bezorgen aan Lieven en zijn team. Zij zorgen ervoor dat het gekozen ontwerp op jouw voertuig geschilderd wordt. Hun spuiterij is uitgerust met een professionele spuitcabine zodat ze elke opdracht tot een goed einde kunnen brengen. Bij Carrosserie Spiessens beschilderen zij je vrachtwagen, oplegger, bestelwagen, marktwagen, tankwagen, bus, kraan en meer aan de scherpste prijs. 
 

Zandstralen

In de professionele zandstraalcabine voor wegreuzen van Carrosserie Spiessens treffen ze de nodige voorbereidingen om de bestickering of belettering feilloos te laten verlopen. Ze leggen de basis voor een mooie en herkenbare bestickering of beschildering van je voertuig. Zandstralen of gritstralen is de techniek waarbij met behulp van een compressor en perslucht gritkorrels tegen een voorwerp geblazen worden. Het gebeurt in de speciaal voorziene zandstraalcabine waar het metaal onderworpen wordt aan de mengeling van perslucht en gritkorrels tot het gehele oppervlak terug glad en vrij van verfresten is. 
 

Carrosserie

Bij Carrosserie Spiessens kan je rekenen op een correcte expertise en kostenraming. Heb je een ongeval gehad, of heb je schade aan jouw vrachtwagen, oplegger,..., of gewoon het uitzicht van jouw bus, truck of camion beu, neem dan contact op met Carrosserie Spiessens en zij zullen je begeleiden. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief