Openingsuren

Maandag 18/10 18:00 - 19:30
Dinsdag 19/10 18:00 - 19:30
Woensdag 20/10 18:00 - 19:30
Donderdag 21/10 18:00 - 19:30
Vrijdag 22/10 18:00 - 19:30
Zaterdag 23/10 Gesloten
Zondag 24/10 Gesloten

Info

Heeft uw favoriete huisdier een medisch probleem? De professionele dierenartsen van DAP De Raedt Crols staan paraat om het op te lossen!
 

Dierenarts voor honden, katten, knaagdieren, vogels en reptielen

DAP De Raedt Crols staat klaar voor de meest voorkomende huisdieren, waaronder honden, katten, cavia’s, konijnen en verscheidene vogelsoorten, maar is verder ook gespecialiseerd in de zorg voor uiteenlopende soorten reptielen, wat ze onderscheidt van de meeste dierenartsenpraktijken. Indien u niet zeker bent of ze uw huisdier kunnen helpen, neemt u best even contact op via het nummer 03/321 43 29.
 

Tandheelkunde, vaccinatie, sterilisatie en castratie

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ staat DAP De Raedt Crols klaar voor allerlei preventieve ingrepen en behandelingen. Hieronder vallen bijvoorbeeld de wettelijk verplichte vaccinaties, maar ook nog heel wat andere behandelingen. Net zoals bij mensen is een relatief goede mondhygiëne uiterst belangrijk bij huisdieren, een infectie in de mond is namelijk gevaarlijk dicht bij de hersenen: daarom worden hier de gebitten en het tandvlees van uw dier met veel plezier verzorgd en nagekeken. Ten slotte wilt u misschien ook ongewenste zwangerschappen vermijden: daarom is ook het castreren of steriliseren van uw dier een mogelijkheid. Heeft u een nieuw huisdier? Dan kan u deze hier met een microchip laten registreren.
 

Ingrepen, ontworming en chirurgie

U kan op DAP De Raedt Crols rekenen voor uw jaarlijkse check-up. Verder, echter, kan u ook bij hen terecht als er tijdens die check-up iets niet in orde blijkt te zijn, of als u zelf een probleem merkt bij uw dier. In geval van jeuk, irritatie en/of verminderde eetlust is er misschien sprake van ziekte of wormen, in welk geval de dierenarts precies het probleem zal weten te identificeren en oplossen, zelfs als dit een chirurgische ingreep inhoudt.
 
Wenst u op controle te gaan met uw huisdier, wenst u deze te laten castreren of steriliseren, of heeft uw huisdier een dringend medisch probleem? Bel dan naar DAP De Raedt Crols via het nummer 03/321 43 29 en maak een afspraak!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/