Kapsalon Betty

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 28/01 Na afspraak
Woensdag 29/01 Gesloten
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Info

Bij Kapsalon Betty kan men steeds terecht voor de laatste nieuwe technieken inzake snit en kleuring van de haren. Voor gelegenheden kan de kapster u eveneens van prachtige feestkapsels en opsteekkapsels voorzien.
 

Volledige verzorging van haren en lichaam bij Kapsalon Betty

In het kapsalon te Boutersem kan u terecht voor de meeste strakke herensnit, de modernste kindersnit of een elegant vrouwenkapsel. Bij Kapsalon Betty worden uw haren verzorgd met erg kwalitatieve haarverzorgingsproducten, om vervolgens het perfecte kapsel te creëren. Wenst u enkel een nieuwe snit, een permanent, of bent op zoek naar een professionele kleuring van de haren via een volledige kleuring of balayage? Kapsalon Betty behandelt uw haren met de beste zorg, zodat u met een stralend kapsel de straat op kan.
 

Feestkapsels en opsteekkapsels

Hoeft er niets aan uw haren zelf te gebeuren, maar wenst u voor 1 dag een ander kapsel? Dankzij talrijke bijscholingen is Betty inmiddels behoorlijk bedreven in het leveren van de mooiste feestkapsels en opsteekkapsels, om elk feest extra bijzonder te maken. 

Hebt u dus nog een verjaardagsfeest, communiefeest, huwelijk of een andere speciale gelegenheid gepland en wilt u er op uw best uitzien? Neem contact op met Betty en zij zal je bijstaan om je te doen stralen op die speciale dag!
 

Zonnebank

Wenst u naast een nieuw kapsel ook een bruiner kleurtje? U kan in het kapsalon zelf gebruik maken van de zonnebank, zo vangt u twee vliegen in één klap! 

Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem vrijblijvend contact op via het nummer 016/73 43 93. 

Ligging en routebeschrijving