Kapsalon Betty

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 17/07 Gesloten
Donderdag 18/07 Na afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraak
Zondag 21/07 Gesloten

Info

Bij Kapsalon Betty kan men steeds terecht voor de laatste nieuwe technieken inzake snit en kleuring van de haren. Voor gelegenheden kan de kapster u eveneens van prachtige feestkapsels en opsteekkapsels voorzien.
 

Volledige verzorging van haren en lichaam bij Kapsalon Betty

In het kapsalon te Boutersem kan u terecht voor de meeste strakke herensnit, de modernste kindersnit of een elegant vrouwenkapsel.

Bij Kapsalon Betty worden uw haren verzorgd met erg kwalitatieve haarverzorgingsproducten, om vervolgens het perfecte kapsels te creëren. Wenst u enkel een nieuwe snit, een permanent, of bent op zoek naar een professionele kleuring van de haren via een volledige kleuring of balayage?

Kapsalon Betty behandelt uw haren met de beste zorg, zodat u met een stralend kapsel de straat op kan.
 

Feestkapsels en opsteekkapsels

Hoeft er niets aan uw haren zelf te gebeuren, maar wenst u voor 1 dag een ander kapsel? Dankzij bijscholingen creëert Betty de mooiste feestkapsels en opsteekkapsels, om elk feest extra bijzonder te maken.

Hebt u dus nog een verjaardagsfeest, communiefeest, huwelijk of een andere speciale gelegenheid gepland en wilt u er op uw best uitzien? Neem contact op met Betty en zij zal je bijstaan om je te doen stralen op die speciale dag!
 

Zonnebank

Wenst u naast een nieuw kapsel ook een bruiner kleurtje? U kan in het kapsalon zelf gebruik maken van de zonnebank, zo vangt u twee vliegen in een klap.

Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem vrijblijvend contact op!

Ligging en routebeschrijving