Spreekuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Info

Bij dierenarts Lies van Pelt te Boutersem kan u terecht met alle kleine huisdieren zoals honden, katten en knaagdieren. Zij voorziet met veel plezier hun routinecheck-up, maar voorziet indien nodig ook chirurgische ingrepen en allerhande medicijnen en middeltjes tegen allerhande kwalen, groot en klein.
 

Dierenarts op afspraak en huisbezoeken

Dierenarts van Pelt werkt uitsluitend op afspraak. Afspraken maken kan steeds telefonisch via het nummer 016/43 60 51, waarmee u haar steeds kan bereiken. Telefonisch contact opnemen wordt ook gevraagd voor spoedgevallen, zodat de arts voor uw aankomst snel kan afwerken waar ze mee bezig is en eventuele voorbereidingen treffen om uw dier in nood snel hulp te kunnen bieden! Heeft uw favoriete huisdier een dringend probleem buiten de openingsuren? Dan wordt u via het antwoordapparaat automatisch doorverwezen naar de arts van wacht.
 

Allerhande ingrepen, kleine operaties en hospitalisatie

U kan bij Dierenarts van Pelt uiteraard langs gaan voor de jaarlijkse check-up en inentingen, maar ook voor meer ingrijpende behandelingen. Haar praktijk is volledig uitgerust zodat ter plaatse echo's genomen kunnen worden en kleine chirurgische ingrepen zoals onder meer castratie en sterilisatie kunnen worden uitgevoerd. Ook ontwormingen kan zij zonder problemen voorzien. Heeft uw dier wat meer tijd nodig om onder controle bij te komen van de ingreep? Dan is hospitalisatie achteraf eveneens een mogelijkheid. Omdat voorkomen beter is dan genezen kan u ook bij de praktijk terecht voor de aankoop van gespecialiseerde voeding en anti-vlooienmiddelen.

Dierenartsenpraktijk Lies van Pelt bevindt zich vlak aan het op- en afrittencomplex van de E40 te Boutersem met ruime parking voor de deur! 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief