Dierenarts van Pelt L.

Spreekuren

Maandag 15/07 Na afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraak
Zaterdag 20/07 Na afspraak
Zondag 14/07 Na afspraak

Info

Bij Dierenarts Van Pelt L. is je huisdier in goede handen

Bij dierenarts Lies van Pelt te Boutersem kan u terecht met alle kleine huisdieren zoals honden, katten en knaagdieren. Zij voorziet met veel plezier hun routinecheck-up, maar voorziet indien nodig ook chirurgische ingrepen en allerhande medicijnen en middeltjes tegen allerhande kwalen, groot en klein.
 

Dierenarts op afspraak en huisbezoeken

Dierenarts van Pelt werkt uitsluitend op afspraak. Afspraken maken kan steeds telefonisch via het nummer 016/43 60 51, waarmee u haar steeds kan bereiken. Telefonisch contact opnemen wordt ook gevraagd voor spoedgevallen, zodat de arts voor uw aankomst snel kan afwerken waar ze mee bezig is en eventuele voorbereidingen treffen om uw dier in nood snel hulp te kunnen bieden! Heeft uw favoriete huisdier een dringend probleem buiten de openingsuren? Dan wordt u via het antwoordapparaat automatisch doorverwezen naar de arts van wacht.
 

Ingrepen, kleine operaties en hospitalisatie

U kan bij Dierenarts van Pelt uiteraard langs gaan voor de jaarlijkse check-up en inentingen, maar ook voor meer ingrijpende behandelingen. Haar praktijk is volledig uitgerust zodat ter plaatse echo's genomen kunnen worden en kleine chirurgische ingrepen zoals onder meer castratie en sterilisatie kunnen worden uitgevoerd. Ook ontwormingen kan zij zonder problemen voorzien. Heeft uw dier wat meer tijd nodig om onder controle bij te komen van de ingreep? Dan is hospitalisatie achteraf eveneens een mogelijkheid. Omdat voorkomen beter is dan genezen kan u ook bij de praktijk terecht voor de aankoop van gespecialiseerde voeding en anti-vlooienmiddelen.

Dierenartsenpraktijk Lies van Pelt bevindt zich vlak aan het op- en afrittencomplex van de E40 te Boutersem met ruime parking voor de deur! 

Reviews door klanten van Dierenarts van Pelt L.

3.9 Florian op 2020-10-07 om 06:39:47
Top
4.1 Lars op 2020-10-12 om 06:17:30
Goed bezig, doe zo verder

Ligging en routebeschrijving