Openingsuren

Maandag 17/05 04:30 - 18:00
Dinsdag 18/05 04:30 - 19:00
Woensdag 19/05 04:30 - 19:00
Donderdag 20/05 04:30 - 19:00
Vrijdag 21/05 04:30 - 19:00
Zaterdag 22/05 04:30 - 18:00
Zondag 16/05 Gesloten

Info

Boekhandel Braeckman: voor meer dan kranten alleen

Boekhandel Braeckman is een echt begrip in Brakel. Zaakvoerster Lien is momenteel de 4e generatie van deze familiezaak. Samen met haar team staat ze reeds vroeg op de dag klaar om de klanten te ontvangen voor hun kranten, kansspelen of het vinden van boeken. Wat ooit begon als een krantenronde is intussen uitgegroeid tot een veelzijdige krantenwinkel. Zij staan in de ruime omgeving van Brakel bekend om hun uitgebreid gamma aan kranten, dag- en maandbladen en specifieke vakliteratuur. 
 

Binnen- en Buitenlandse kranten

Voor de liefhebbers van actueel nieuws, sportfanaten of mensen met een passie voor dieren en auto's is er goed nieuws. Je kan de gewenste kranten en tijdschriften gewoon halen bij Boekhandel Braeckman. Je mist niets van de actualiteit dankzij deze dagbladhandel. Je treft er alle gekende binnenlandse kranten, maar Lien heeft ook voor een interessante selectie van enkele buitenlandse kranten. 
 

Dagbladen over alle thema's

Waar je interesses ook naartoe gaan, je zal er nog meer over te weten komen dankzij de variatie aan dag-, week- en maandbladen die bij Boekhandel Braeckman te verkrijgen zijn. Je vindt er o.a. tijdschriften over koken, sport, reizen, tuinieren, doe-het-zelf en nog zoveel meer. 
 

Rookwaren, wenskaarten

Boekhandel Braeckman bied je nog veel meer artikelen aan die je zeker zal kunnen gebruiken. Bij de rookwaren heb je uiteraard verschillende soorten zoals de gewone sigaretten, filters, sigaren en aanstekers. Het overig assortiment wordt aangevuld met wenskaarten voor iedere gelegenheid, schoolmateriaal en dranken. 
 

Lotto, krasbiljet

Om het grote lot te winnen met Lotto heb je natuurlijk het nodige geluk nodig. Het kan ook al wel een beetje helpen als jij je formulier bij Boekhandel Braeckman binnen brengt. Naast het bekendste kansspel met speciale superpotten en trekkingen heeft Lien ook een grote variatie aan krasbiljetten zoals Win For Life, Subito, Presto, Casino en VIP club. 
 

Weddenschappen

Bij Boekhandel Braeckman kan je wedden voor verschillende sportwedstrijden. Denk je een bepaalde sport of club goed te kennen, dan kan je gerust een gokje wagen op één van de terminals van Lien. Je bepaalt zelf hoeveel geld je inzet om daarna met spanning te wachten op het resultaat. Zo wordt supporteren een echte uitdaging. Je kan wedden van voetbal tot autosport.
 

Boeken en strips

Zoek je de nodige ontspanning bij een goed boek en ben je een liefhebber van heerlijke stripverhalen, dan moet je zeker eens gaan kijken naar het assortiment van Boekhandel Braeckman. Je kan er boeken vinden van diverse genres. Het leesplezier wordt gegarandeerd als bezoeker van de veelzijdige dagbladhandel van Lien Braeckman. Je kan er fictie en non-fictie boeken en strips voor alle leeftijden vinden. Kinderen tot volwassenen kunnen hun gading vinden. Het aanbod wordt verder aangevuld met voorleesboeken voor de kleinsten, doeboeken, kleur- en stickerboeken,...
 

Schoolmateriaal

Laat jouw kinderen met kwalitatief schoolmateriaal naar de klas vertrekken door het aan te kopen bij Boekhandel Braeckman. Lien heeft uiteenlopende materialen zodat elke student met zijn lijstje kan langskomen en zal vinden wat hij/zij zoekt. Lien haar brede waaier aan materiaal bestaat uit stevige mappen, schrijfgerief, schriften, papier, kaftpapier, nietjesmachines, plakband, lijm, en het lijstje gaat nog heel lang verder. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Van vader op dochter, dezelfde v... 9,5 Review door: Haegeman Marie-Christine
Ik wens boekhandel Braeckman en... 10 Review door: Denise
vriendelijk... 9,5 Review door: Wendy
Niks meer toe te voegen , kan ni... 10 Review door: Denise