Openingsuren

Maandag 03/10 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Dinsdag 04/10 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 05/10 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Donderdag 29/09 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 30/09 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 01/10 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zondag 02/10 GeslotenGesloten

Info

De bekroning op ons 10-jarig bestaan ( 1998 - 2008 )
De International Funeral Awards werpen een absolute schijnwerker op diegenen die zich op een bijzondere
manier hebben ingespannen om het funerair gebeuren.
Dit jaar is de Award onder de categorie ' de hoogste onderscheiding in de beste service en dienstverlening ' toegereikt aan ' Uitvaartverzorging Geert '.
Die Award hebben we in wacht kunnen slepen door onze bijzondere aandacht in onze dienstverlening, o.a. de huiselijke sfeer in de rouwkamers, de nieuwe omgebouwde lijkwagen en het vervoer van familieleden met autocar naar het crematorium.
Wij zijn bijzonder fier op deze erkentenis, maar dit zou ons echter nooit gelukt zijn zonder het vertrouwen van onze klanten. Wij willen iedereen dan ook van harte bedanken voor hun vertrouwen
in onze zaak.
Bedankt
Geert Jouret en Anja Waegeman
Een uitvaart verzorgen , is meeleven….
 
Het verlies van een familielid, partner of goede vriend is een ingrijpende gebeurtenis. Emoties maken het regelen van een uitvaart er veelal niet eenvoudiger op. Na een overlijden moet u in een korte tijd veel beslissen en regelen terwijl u dit 
emotioneel niet echt aankan.
Die belangrijke taak nemen wij graag van u over.
 
Definitief afscheid nemen van een dierbare is één van de moeilijkste dingen waarmee wij als mens in ons leven te maken krijgen. Er bestaan geen draaiboeken voor. Ieder individu is anders, en dus is ook ieder afscheid anders.
 
Uitvaartverzorging Geert verzorgt de volledige uitvaart naar uw en de overledene zijn wensen. Aan de hand van die wensen verzorgen wij de uitvaart met één doel: een passend, sereen en waardig afscheid. Een uitvaart is niet alleen begraven of cremeren, maar heeft vooral een belangrijke betekenis in de herinnering van de nabestaanden.
 
Aandacht, openheid, zorgvuldigheid en een luisterend oor zijn voor ons vanzelfsprekende waarden tijdens uw rouwproces,  ook na de uitvaart.
 
Door het verlies van een dierbare overheerst vaak een gevoel van ongeloof, verdriet, verdoofdheid. Openheid is belangrijk om de juiste, persoonlijke keuzes te maken.
Ons uitgangspunt is dat wij een toegevoegde waarde willen zijn bij het begeleiden van het proces vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Hoe? Door met aandacht naar u te luisteren, door inzicht te krijgen in uw wensen en de persoonlijke wensen van de overledene, en door u van advies te dienen. Hierbij nemen we, samen met u, de tijd om ons in elke situatie in te leven.
Wij denken mee, geven advies en bieden steun bij het maken van vaak moeilijke keuzes.
 
Wat wij willen bereiken, is dat nabestaanden op een zo aanvaardbaar mogelijke wijze afscheid kunnen nemen en dat de herinnering aan de dag van de uitvaart tot steun en troost kan zijn bij het verwerken van het verdriet.
 
Het is onze persoonlijke overtuiging dat het goed is voor nabestaanden wanneer zij ruimte en tijd krijgen voor een eigen inbreng gedurende het gehele proces van overlijden tot aan de uitvaart.
Dit geeft het gevoel actief betrokken te zijn en draagt meestal bij tot een beter bewust worden van het overlijden en een intensere verliesverwerking.
 
Bij een overlijden belanden nabestaanden vaak in een ondoorgrondbare wereld van formulieren en administratieve rompslomp,  Wij maken hen dan graag wegwijs. Wij bieden hulp bij het regelen van administratieve, financiële en maatschappelijke zaken.
 
Voorafregeling en uitvaartverzekering.
 
Wij zijn 24u op 24 u bereikbaar, 7 dagen op 7 het ganse jaar door
op 055/ 42 03 80  of  0475/ 67 16 41
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Geert Uitvaartverzorging bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond