Openingsuren

Maandag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 28/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Nora’s Trimsalon in Brakel bent u meer dan welkom voor de ultieme vachtverzorging  van uw  hond, kat en kleine huisdieren. Heel makkelijk bereikbaar in regio Brakel en omstreken. Nora’s Trimsalon staat voor kwaliteit en welzijn van uw huisdier. Elke hond of kat zal volgens de ras standaard en vachtkwaliteit getrimd en verzorgd worden.
 

Trimsalon voor honden en katten

Zowel katten als houden ervan om actief rond te rennen buiten. Na verloop van tijd kan de vacht van uw hond of kat hier wel onder gaan lijden. Daarom is het handig om geregeld een trimsalon te bezoeken. Woont u in de omgeving van Brakel? Breng uw hond of kat eens naar Nora’s Trimsalon. De ervaren trimster zorgt voor de beste verzorging van uw geliefde huisdier.
 

Vachtverzorging

Na een behandeling in het hondenkapsalon te Brakel ziet uw viervoeter er geweldig uit. Maar niet enkel op gebied van uiterlijk heeft een bezoek aan Nora’s Trimsalon zo zijn voordelen. Dankzij de grondige reiniging, vergroot de hygiëne van uw hond enorm. Dit voordeel op vlak van gezondheid is net hetzelfde bij uw kat. Katten spenderen veel tijd buiten en vaak geraken vuiligheden verwikkeld in hun vacht. Breng dus zeker ook gerust met uw kat een bezoek aan het trimsalon in Brakel.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Nora's Trimsalon een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond