Nora's Trimsalon

Openingsuren

Maandag 22/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Nora’s Trimsalon in Brakel bent u meer dan welkom voor de ultieme vachtverzorging  van uw  hond, kat en kleine huisdieren. Heel makkelijk bereikbaar in regio Brakel en omstreken. Nora’s Trimsalon staat voor kwaliteit en welzijn van uw huisdier. Elke hond of kat zal volgens de ras standaard en vachtkwaliteit getrimd en verzorgd worden.
 

Trimsalon voor honden en katten

Zowel katten als houden ervan om actief rond te rennen buiten. Na verloop van tijd kan de vacht van uw hond of kat hier wel onder gaan lijden. Daarom is het handig om geregeld een trimsalon te bezoeken. Woont u in de omgeving van Brakel? Breng uw hond of kat eens naar Nora’s Trimsalon. De ervaren trimster zorgt voor de beste verzorging van uw geliefde huisdier.
 

Vachtverzorging

Na een behandeling in het hondenkapsalon te Brakel ziet uw viervoeter er geweldig uit. Maar niet enkel op gebied van uiterlijk heeft een bezoek aan Nora’s Trimsalon zo zijn voordelen. Dankzij de grondige reiniging, vergroot de hygiëne van uw hond enorm. Dit voordeel op vlak van gezondheid is net hetzelfde bij uw kat. Katten spenderen veel tijd buiten en vaak geraken vuiligheden verwikkeld in hun vacht. Breng dus zeker ook gerust met uw kat een bezoek aan het trimsalon in Brakel.

 

Ligging en routebeschrijving