Openingsuren

Maandag 29/11 Gesloten
Dinsdag 30/11 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Woensdag 01/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 02/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 03/12 09:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:00 - 16:00
Zondag 28/11 Gesloten

Foto’s

Info

Monturen

Mode speelt vandaag de dag ook in brilmonturen een belangrijke rol. Optiek De Ferm biedt u monturen in alle prijsklassen en voor alle leeftijdscategorieën, gaande van traditioneel klassiek tot trendy, van minimalistisch tot zeer opvallend. U vindt hier brillen van Theo, Etnia Barcelona, Moscot, Munic, Ray Ban, Paul&Joe, Giorgio Armani, Silhouette, Bolon en Ba&Sh.

 

Kindermonturen

Lezen, schrijven, buiten spelen, tv kijken, spelletjes spelen achter de computer. Het is maar een kleine greep uit de dagelijkse bezigheden van kinderen. Daarom is een verminderend zicht een vervelende belemmering voor de ontwikkeling van een kind. Juist daarom komen kinderen op een belangrijke plaats bij Optiek De Ferm. Hier vindt u een ruim aanbod aan brillen speciaal voor kinderen en jeugd, van merken zoals Etnia Barcelona, Ray Ban, Look@me, Little Paul&Joe, Julbo en Lafont. Bij de aankoop van een montuur met glazen krijgen kinderen t.e.m. 12 jaar een gratis speelbril aangeboden met dezelfde correctie.
 

Zonnebrillen

Optiek De Ferm staat voor kwaliteit en exclusieve brilmode. Dat geldt ook voor de zonnebrillen. Alle zonnebrillen bieden 100 procent bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Een zonnebril wordt vandaag niet meer alleen gedragen als bescherming maar is een onmisbaar modeaccessoire geworden. Vind hier uw nieuwe zonnebril van Ray Ban, Etnia Barcelona, Prada, Serengeti, Bolon, Ba&sh, Paul&Joe, Bolon, Persol, Giorgio Armani.
 

Contactlenzen

Heeft u nog geen lenzen of heeft u problemen met uw huidige lenzen? Aarzel dan niet en doe beroep op de expertise van Optiek De Ferm. Naast een oogtest onderzoeken wij ook de kromming en de gezondheid van uw ogen. We begeleiden u bij de keuze van de juiste contactlens die u comfort geeft en die past bij uw levensstijl. 
 

Sportbrillen

Ook sporters kunnen terecht bij Optiek De Ferm. We bieden verschillende oplossingen aan voor diverse sporten.
Kom u keuze maken in ons ruim gamma (Adidas, Julbo, Centrostyle)

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/