Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Dinsdag 02/11 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Woensdag 27/10 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Donderdag 28/10 09:00 - 12:30Na afspraak
Vrijdag 29/10 09:00 - 12:3013:00 - 17:00
Zaterdag 30/10 Gesloten
Zondag 31/10 Gesloten

Info

Sparen, lenen en verzekeren doe je het best bij Delcroix Verzekeringen

Delcroix Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Brasschaat. Het kantoor behartigt jouw belangen op vlak van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten en biedt je ook tal van financiële voordelen aan. Het deskundig team van experten staan altijd klaar om bedrijven en particulieren verder te helpen met professioneel advies en ondersteuning.
 

Verzekering of lening

De hulp die Delcxoix Verzekeringen biedt begint al vanaf het moment van het aangaan van bv. een verzekering of lening. Zij onderzoeken dan welke verzekeringsmaatschappij of kredietverstrekker voor jou het beste aanbod heeft. Maar dat is niet de enige taak, want er kan een moment komen dat je een beroep moet doen op een verzekering. Uiteraard staan ze bij Delcroix Verzekeringen dan ook voor je klaar met het nodige advies en hulp. Zij werken namelijk samen met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen. 
 

Klantendossier

Bij Delcroix Verzekeringen kunnen ze jou een compleet up-to-date overzicht van je klantendossier bezorgden. Dit kan zowel elektronisch als na afspraak op hun kantoor. Ze streven ernaar dit op periodieke basis te bezorgden, dit in overeenstemming met jouw wensen. 
 

Verzekeringen voor particulieren

Jouw gezinsleden en jezelf verdienen de beste bescherming. Het team van Delcroix Verzekeringen waakt erop dat jouw bezittingen, je mobiliteit, je toekomst en jouw gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen. Dit kan gaan betreffende voertuigen, je woning, hospitalisatie, pensioenopbouw, etc. Kortom is Delcroix Verzekeringen er steeds wanneer je hen nodig hebt. Voor het volledig aanbod van hun diensten kan je altijd beroep doen op hun website https://www.delcroixverzekeringen.be, zo zal je zien dat Delcroix Verzekeringen de beste keuze is voor jezelf en voor anderen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/