Parochiecentrum D'Ouwe Kerk

Openingsuren

Maandag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Parochiecentrum D'Ouwe Kerk stelt hun zalen graag ter beschikking voor al uw feesten en evenementen

Viert u binnenkort feest, maar ziet u het niet zitten om al de genodigden bij u thuis te ontvangen? Wie op zoek is naar een feestzaal in Brasschaat, kan terecht bij Parochiecentrum D' Ouwe Kerk. Het parochiecentrum stelt zalen beschikbaar voor al uw feesten en evenementen. Je kan de zalen bezichtigen op afspraak.
 

Feestzaal Brasschaat

Wie op zoek is naar een feestzaal in Brasschaat, voor welke gelegenheid dan ook, kan de feestzaal van Parochiecentrum D' Ouwe Kerk huren. De zaal is uitgerust met een geluidsbegrenzer, zodat u enkel de sfeer in de zaal ervaart. De dranken die tijdens het feest geconsumeerd worden, zijn af te nemen van D’ Ouwe Kerk. Er is geen traiteur verbonden aan de feestzaal, maar het gebruik van de keukens is wel inbegrepen.
 

Communiefeesten, doopfeesten en huwelijksfeesten

Gezien de ligging van de feestzaal, in het Parochiecentrum van Brasschaat, is de zaal zeer geschikt voor feesten die samenhangen met een gebeurtenis in de kerk. Denk maar aan Communiefeesten, doopfeesten en huwelijksfeesten.
 

Familiefeesten

Ook voor feesten die loshangen van christelijke gelegenheden, kan u een feestzaal huren in het Parochiecentrum van Brasschaat. Zo kan u de zaal ook huren bij verjaardagen of afstudeerfeesten.
 

Zaal voor verenigingen

Naast familiefeesten en verjaardagsfeesten met vrienden, kan u ook een zaal afhuren van Parochiecentrum D' Ouwe Kerk voor uw clubfeesten of kaartavonden.

 

RESERVATIE

enkel op afspraak

 

 

 

Ligging en routebeschrijving