Parochiecentrum D'Ouwe Kerk

Openingsuren

Maandag 05/10 13:15 - 16:3000:00 - 00:00
Dinsdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 GeslotenGesloten
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Viert u binnenkort feest, maar ziet u het niet zitten om al de genodigden bij u thuis te ontvangen? Wie op zoek is naar een feestzaal in Brasschaat, kan terecht bij Parochiecentrum D' Ouwe Kerk. Het parochiecentrum stelt zalen beschikbaar voor al uw feesten en evenementen.
 

Feestzaal Brasschaat

Wie op zoek is naar een feestzaal in Brasschaat, voor welke gelegenheid dan ook, kan de feestzaal van Parochiecentrum D' Ouwe Kerk huren. De zaal is uitgerust met een geluidsbegrenzer, zodat u enkel de sfeer in de zaal ervaart. De dranken die tijdens het feest geconsumeerd worden, zijn af te nemen van D’ Ouwe Kerk. Er is geen traiteur verbonden aan de feestzaal, maar het gebruik van de keukens is wel inbegrepen.
 

Communiefeesten, doopfeesten en huwelijksfeesten

Gezien de ligging van de feestzaal, in het Parochiecentrum van Brasschaat, is de zaal zeer geschikt voor feesten die samenhangen met een gebeurtenis in de kerk. Denk maar aan Communiefeesten, doopfeesten en huwelijksfeesten.
 

Familiefeesten

Ook voor feesten die loshangen van christelijke gelegenheden, kan u een feestzaal huren in het Parochiecentrum van Brasschaat. Zo kan u de zaal ook huren bij verjaardagen of afstudeerfeesten.
 

Zaal voor verenigingen

Naast familiefeesten en verjaardagsfeesten met vrienden, kan u ook een zaal afhuren van Parochiecentrum D' Ouwe Kerk voor uw clubfeesten of kaartavonden.
 

Beschikbaarheid en reservatie

Links ziet u 3 kolommen. Indien de naam van de zaal nog niet wordt weergegeven in één van deze drie kolommen op de gewenste datum. Dan is de zaal nog beschikbaar. Indien "optie": is deze zaal tijdelijk vrijgehouden. Het kan dat deze datum later vrijkomt.
 

 


Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief