Bouwafwerking Vermeiren bv

Info

Bouwafwerking Vermeiren bv: de norm in bouwafwerking.

Ben je bezig met een nieuwbouw of renovatieproject? Het is onvermijdelijk dat er een moment zal komen waarop je een professional in pleisterwerk of iemand voor droogbouw of gevelafwerking nodig hebt. Bouwafwerking Vermeiren heeft jarenlange ervaring in pleister- en gyprocwerken en biedt een stipte en toegewijde service. Raf Vermeiren begon in 1995 met plafonneerwerken en heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid met gevelafwerking en droogbouw, met veel tevreden klanten als gevolg.
 

Bezettingswerken: binnenafwerking met gips, kalk of leem

Voor het bezetten van een huis of appartement is het raadzaam een professional in te schakelen. Bij Bouwafwerking Vermeiren garanderen ze een onberispelijke binnenafwerking met gips, kalk, of leem. Pleisterwerken zijn immers essentieel, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. Als ervaren stukadoor kiezen ze voor de aanpak die het best bij jouw stijl en behoeften past. Dit geldt voor projecten variërend van 1 tot 15.000 m².
 

Bezetten met gips

Gips staat bekend als het traditionele materiaal voor de afwerking van plafonds, muren en gewelven; het is zowel betrouwbaar als modern. Bij Bouwafwerking Vermeiren brengen ze gips op je muren aan op een snelle en efficiënte manier. Het doel van pleisteren of bezetten is om muren glad en egaal te maken, zodat ze later kunnen worden behangen of geverfd. Voor een perfecte binnenbepleistering komen ze graag vooraf de situatie ter plaatse bekijken, om zo een soepele oplevering te garanderen.
 

Bezetten met kalk en leem

Voor een natuurlijke en landelijke uitstraling bevelen ze bij Bouwafwerking Vermeiren een afwerking aan met kalk- en leemmortels. Deze materialen versterken de rustieke sfeer, maar zijn ook uitermate geschikt voor moderne huizen. Niet te vergeten, kalk en leem dragen bij aan een beter leefklimaat in de woning. Bij hoge luchtvochtigheid absorberen ze het overtollige vocht en geven het weer af wanneer de luchtvochtigheid laag is. Dit zorgt voor een gezondere en aangenamere leefruimte. Deze afwerkingen hoeven niet noodzakelijk geschilderd te worden. 
 

Versieringswerken

Er bestaat een breed scala aan decoratieve afwerkingsopties, zoals handgemaakte sierlijsten, ornamenten, rozetten, prefab elementen en lichtkoven in droogbouwafwerking. Ze vormen dé finishing touch in zowel klassieke als moderne interieurs. Het creëren van dergelijke handgemaakte decoraties is een werk voor specialisten. Bouwafwerking Vermeiren gaat geen enkele uitdaging uit de weg en heeft talrijke prestigieuze referenties op het gebied van decoratieve afwerkingen.
 

Droogbouw

Droogbouw omvat onder meer het installeren van plafonds, verlaagde plafonds en tegelplafonds in kantoorgebouwen, etc. Met de expertise en ervaring plaatsen ze bij Bouwafwerking Vermeiren gipsplaten voor een gladde afwerking van ieder plafond in je woning, appartement of kantoor. Daarnaast construeren ze brandwerende constructies en kunnen ze via hun producent certificaten verstrekken.
 

Wanden

Voor alle typen wanden ben je bij Bouwafwerking Vermeiren aan het juiste adres. Ze bieden oplossingen zoals voorzetwanden die aan één zijde zijn bekleed en scheidingswanden tussen kamers. Deze kunnen afgewerkt, gladgemaakt en desgewenst van isolatie worden voorzien. Ze installeren wanden voor zowel particulieren als bedrijven, geheel op maat gemaakt.
 

Akoestische systemen

Akoestische systemen, die geluid dempen en weren, zijn uitermate geschikt voor kantoorgebouwen en zijn vaak herkenbaar aan de kleine gaatjes in de wanden of plafonds. Voor deze systemen wordt er gebruik gemaakt van speciale gipsplaten met isolatie.
 

Gevels en gietvloeren

Bouwafwerking Vermeiren is een gecertificeerd installateur van Sto, de toonaangevende naam in gevel- en isolatiesystemen. Ze installeren zowel standaardisolatie als geventileerde systemen, die een ruimere keuze in kleuren bieden. Elk type gevel- en buitenafwerking die ze aanbieden is duurzaam; dit omvat niet alleen crepi, maar ook steenstrips, glazen panelen en andere visuele blikvangers. Vanuit een ecologisch perspectief bieden ze ook isolatie met houtwolplaten aan.

Bij gevelwerken kunnen ze, indien gewenst, ook de taken vóór en na het bezetten op zich nemen: opbouwen van steigers, kleine aanpassingen aan daken of goten, schilderen, dakbedekking, zandstralen van arduin en gevelsteen … Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialisatie, waardoor een soepel verloop van de werkzaamheden gegarandeerd kan worden.

Als gecertificeerd installateur van Sto-gevelsystemen, zijn ze bij Bouwafwerking Vermeiren nu ook erkend om de gietvloeren uit hun assortiment te plaatsen. Gietvloeren van epoxy of PU zijn naadloos, hebben een strakke uitstraling, zijn slijtvast en voelen comfortabel aan. Ze zijn geschikt voor elke ruimte in je huis.
Neem nu nog contact op met hen en verken samen de mogelijkheden voor jouw woning! Bovendien ben je altijd verzekerd van een gratis prijsofferte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bouwafwerking Vermeiren bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond