Keysers Vital bv Algemene onderneming

Openingsuren

Maandag 17/06 Na afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 15/06 Na afspraak
Zondag 16/06 Gesloten

Info

Keysers Vital Algemene onderneming staat garant voor alle soorten werken

Keysers Vital Algemene onderneming is een dynamisch bedrijf dat er alles voor doet om jouw dromen te realiseren. Zij zijn gespecialiseerd in grondwerken, beton-, wegen-, rioleringswerken,... Naast hun bouwactiviteiten hebben zij daarnaast ook een afdeling machinehandel, bouwkundige machines, hydroliek componenten en revisie's. 
 

Betonkelders & Betonwerken

Het verwachtingspatroon dat er is van een kelder evolueert steeds meer. Een betonkelder hoort gemaakt te worden door vakmannen. Keysers Vital Algemene ondernemingen zijn de experts in het vak die tot jouw dienst staan. Zij plaatsen sterke en waterdichte kelders in gewapend beton. Ook zorgen zij voor de realisatie van jouw betonmuren. Contacteer hen gerust om de mogelijkheden te bespreken i.v.m. je ruwbouw.
 

Bestratingen

De firma Keysers Vital Algemene onderneming is jouw partner voor het aanleggen van je terras, oprit,.. en de aanleiding om je creativiteit de vrije loop te laten. Vakwerk, klantgerichtheid en vakmanschap zijn maar enkele van de kernwoorden waar zij voor staan in de gemeente Brecht en omstreken. 
 

Grondwerken

Is er nood aan grondwerken in Brecht, Keysers Vital Algemene onderneming staat voor je klaar. Vooraleer je kan bouwen moet je grondwerk in goede staat zijn, zo worden de grondwerken best aangepakt. Al hun grondwerken worden perfect en volgens het boekje uitgevoerd. Zij zijn namelijk sterk gespecialiseerd in degelijke werken. 
 

Waterzuivering, verhardingsmaterialen, aanvulgrond, beton en klinkers

De onderneming te Brecht is gespecialiseerd in grondwerken en industriële werken. Zo kan je op Keysers Vital Algemene onderneming rekenen voor allerlei speciale installaties inzake waterzuivering voor whirlpools, stroombaden en zwembaden. Verder voorziet het bedrijf je van allerlei verhardingsmaterialen, aanvulgrond, gebroken beton en klinkers. Keysers Vital is verdeler van FASSI autolaadkranen en Komatsu Utility graafmachines, bulldozers en andere. Je kan steeds rekenen op service na verkoop.

Ligging en routebeschrijving