Bloemenatelier Chafleur

Openingsuren

Maandag 02/08 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Dinsdag 03/08 GeslotenGesloten
Woensdag 04/08 GeslotenGesloten
Donderdag 05/08 GeslotenGesloten
Vrijdag 30/07 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 31/07 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zondag 01/08 10:00 - 12:00

Info

Bloemenatelier Chafleur, gelegen in de Duinenstraat in Bredene, ontwerpt de mooiste bloemencreaties voor iedere gelegenheid. Door hun jarenlange ervaring in de bloemensector staan zij garant voor kwaliteit en worden enkel de meest verse snijbloemen aangekocht. Je kan er terecht om zelf met losse bloemen een boeket samen te stellen of een bloemstuk aan te kopen. Je vindt er bovendien ook huisplanten en tuinplanten.
 

Bloemen, huisplanten en tuinplanten

Iedere dag verse snijbloemen aanbieden aan de klanten, dat is het doel van Bloemenatelier Chafleur. U kunt ze los kopen of naar eigen keuze laten verwerken tot een bloemstuk of boeket. In het bloemenatelier komen de mooiste creaties tot stand.

Als je graag je binnen- of buitenomgeving opfleurt met wat kleurenpracht en een frisse geur, kun je in deze zaak tevens ook kiezen voor een kamerplant of buitenplant als (tuin)decoratie. De vriendelijke zaakvoerster staat u graag bij met tips over de verzorging en ideale groei- en bloeiomstandigheden van uw nieuwe plantje!

Ga langs om de verschillende plantensoorten / bloemsoorten te ontdekken en een vriend(in)/geliefde te verrassen.
 

Uw feest of gelegenheid opfleuren

Bloemen brengen een speciale sfeer met zich mee op een feest of gelegenheid. Ze leggen de link tussen de natuur en het materiële, het vergankelijke en het oneindige. Eigenlijk vertelt een bloem een levensverhaal. Ze wordt vlak voor ze gaat bloeien afgesneden maar stelt toch nog haar levenslust tentoon in de bloeiperiode.

Daarom hebben bloemen een soort natuurlijke aantrekkingskracht en kiezen veel mensen ervoor om met bloemen hun feest of gelegenheid te decoreren. Denk maar aan een huwelijksfeest waar de bruid een bruidsboeket uitgooit, of een verjaardagsfeest waar er een mooi boeket in het midden van de tafel staat.

Ook voor begrafenissen en afscheidsvieringen kunt u een mooi bloemstuk laten maken of samenstellen.

Voor al uw bloemen en planten om uw gelegenheid mee aan te kleden, kunt u een beroep doen op de diensten van Bloemenatelier Chafleur.
 

Cursus bloemschikken

Bent u een creatief persoon en wenst u zelf eens aan de slag te gaan met bloemen om een mooi bloemstuk samen te stellen? Dan kunt u bij Bloemenatelier Chafleur terecht om een cursus bloemschikken te volgen. De zaakvoerster geeft u een complete opleiding, waardoor u meer inzicht krijgt in de verschillende bloemsoorten en technieken om zelf de meest prachtige bloemstukken samen te stellen.

Wenst u graag meer informatie of hebt u een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen of deze bloemenzaak te bezoeken!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief