Ontdek de reviews van klanten van Bounce Back Coaching in Bredene.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Een fantastisch, warme coach die vertrouwen en vitaliteit uitstraalt en geeft. Zij gaat écht met jou op weg tijdens het traject dat je doorloopt. Ze geeft jou tips & tricks en inzichten soms bekeken vanuit een heel ander perspectief waar je concreet mee aan de slag kan. Dit resulteert in veerkracht, helderheid, motivatie, het ontdekken van je eigen competenties ... Ze laat je groeien als mens waardoor jij ook andere kan laten groeien en stralen. Het is telkenmaal uitkijken naar een volgend coachingsgesprek.

Review door Annick op 2021-01-06
Scoremotivatie
Ik wens je de allerbeste wensen voor het nieuwejaar. \r\nEen goede gezondheid en heel veel geluk. \r\nOp naar een jaar zonder mondmaskers en afstand knuffels. \r\nWarme Groet Joke

Review door Joke op 2021-01-06
Scoremotivatie
Ik wens jou ook een heel gelukkig 2021 toe!

Review door Mia op 2021-01-01
Scoremotivatie
Doe zo voort!

Review door Ingeborg op 2020-12-31
Scoremotivatie
Een gezond en hoopvol 2021!

Review door Dorothy op 2020-12-31
Scoremotivatie
Steeds even vriendelijk

Review door Maya op 2020-10-14
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.