De Wever - Vanlomme bv

Openingsuren

Maandag 21/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/09 09:00 - 12:0016:00 - 18:00
Woensdag 23/09 09:00 - 12:0016:00 - 18:00
Donderdag 24/09 09:00 - 12:0016:00 - 18:00
Vrijdag 25/09 09:00 - 12:0016:00 - 18:00
Zaterdag 26/09 09:00 - 12:0016:00 - 18:00
Zondag 20/09 GeslotenGesloten

Info

De Wever-Vanlommel BVBA

De Wever–Vanlommel bvba, gelegen in de Fritz Vinckelaan in Bredene, is uw eerste halte als het aankomt op brandstoffen, dierenbenodigdheden, gas, meststoffen of tuinbenodigdheden. Ze zijn gespecialiseerd in allerhande gassen, zoals industriële gassen, aardgas, helium, propaan, butaan en andere gasbenodigdheden.
 

Soorten gas

Je gasbarbecue of gasfornuis aansteken, daar heb je uiteraard ook gas voor nodig. Bij De Wever is er  een ruim assortiment aan (industriële) gassen verkrijgbaar. Propaan, butaan, aardgas (www.antargaz.be), helium, u vindt het er allemaal.
 

Andere warmtebronnen

Niet enkel voor gas, maar ook voor petrol, steenkool, houtskool, brandhout en pellets bent u bij De Wever – Vanlomme aan het juiste adres. Bevraag u naar de verschillende soorten hout, steenkool of pellets die verkrijgbaar zijn en ontdek zelf de uitstekende kwaliteit die deze handelaar zijn klanten aanbiedt!
 

Tuinartikelen

De tuin is een plaats waar iedereen graag vertoeft bij mooi weer. Van zodra de lente of zomer aanbreekt, gaat alles in bloei en stelt er zich een kleurenpracht tentoon. Bij De Wever – Vanlomme weten ze maar al te goed hoe gehecht hun klanten zijn aan hun tuin. Daarom brengen zij ook een uitgebreid gamma aan meststoffen, potgrond, zaden en nog veel meer aan de man.
 

Dierenbenodigdheden

Hebt u een huisdier (hond – kat – duiven – kip) die u graag in de watten legt met lekkere, voedzame en energierijke voeding of af en toe een snoepje geeft? Ook voor dieren vindt u hier alles terug wat u nodig hebt om een gezond en gelukkig huisdier in huis te hebben. Een ruime keuze aan dierenvoeding zoals kippengraan, duivengraan, droogvoeding, diepvriesvoeding en zoveel meer.

Er is tevens een groot aanbod aan beschikbare accessoires voor uw hond of kat. Ontdek de diverse speeltjes, snoepjes en accessoires in de zaak!
 

Service en klantvriendelijkheid

Bij De Wever – Vanlomme doet het voltallige winkelteam steeds zijn uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te begeleiden en te assisteren, van het moment van binnenkomst tot het verlaten van de parking.

Hebt u een grote bestelling die te zwaar is om zelf tot aan uw auto te krijgen? Alles wordt op uw vraag voor u in de auto geplaatst zonder enige meerkost. Het enige wat u hoeft te doen is vragen of aantonen wat u wenst en u wordt door een medewerker geholpen om alles in uw wagen te plaatsen!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief