Info

Zoekt u een expert in timmerwerk in de buurt van Bredene? Demarest Filip is de betrouwbare specialist die u zoekt. De vakman uit Bredene is gespecialiseerd in ramen, deuren, trappen en het bouwen van een houtskelet. Daarnaast is Demarest Filip ook gespecialiseerd in interieurwerken. Dit is de vakman waarop u beroep kan doen voor de totale inrichting van uw woning, van keuken tot badkamer. Ook voor moderne en klassieke parketvloeren, het plaatsen van laminaat en algemene vloerbedekking bent u hier aan het juiste adres. De termen vakmanschap, kwaliteit en scherpe prijsoffertes worden hoog in de vaandel gedragen.
 

Schrijnwerker, timmerman en interieurbouwer

Demarest Filip in Bredene is zowel uw schrijnwerker, timmerman als interieurbouwer onder één dak. Zijn grootste missie is dan ook uw dromen, wensen en ideeën te doen uitkomen dankzij de expertise in timmer-, schrijn- en interieurwerken.
Maar ook in de tuin voelt Demarest Filip zich thuis. Wenst u een terras te laten aanleggen om optimaal van de zomer te kunnen genieten? De vakman uit Bredene voorziet u graag van het terras van uw dromen en voorziet uw tuin ook graag van tuinomheining of houten poort.. Daarnaast kan u ook nog beroep op de vakman uit Bredene voor kwalitatieve gevelbekleding.

Ligging en routebeschrijving