Openingsuren

Maandag 06/12 Gesloten
Dinsdag 07/12 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 08/12 10:00 - 11:1513:00 - 19:00
Donderdag 02/12 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 03/12 10:00 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 04/12 10:00 - 12:00
Zondag 05/12 Gesloten

Info

Bij Ken's Fietsen Service ben je goed gefietst op weg.

Ken's Fietsen Service is een lokale fietsenwinkel aan de Belgische kust, gevestigd in Bredene. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, is er een dringende herstelling nodig, dan ben je bij Ken aan het juiste adres. Klantvriendelijkheid en service is bij hem van groot belang. Je kan de winkel ook steeds contacteren als je met een dringende vraag zit. 
 

Elektrische fietsen, sportfietsen, stads- en kinderfietsen in Bredene.

Bij Ken's Fietsen Service kan je terecht voor zowel elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en als sportfietsen. Iedereen is meer dan welkom bij Ken en zijn team in de zaak. Zij geven je graag persoonlijke advies dat gebaseerd is op eigen ervaringen als fietser en technicus. 
 

Fietsaccessoires & fietsbenodigdheden.

Om je fietsplezier helemaal te vervolledigen hebben ze bij Ken's Fietsen Service ook een ruim aanbod aan fietsaccessoires zoals fietshelmen, fietstassen, fietsbanden,... van onder meer Basil, New Looks, AXA, BBB, Selle Royal, etc. 
 

Aankoop fietsen .

Bij de aankoop van een nieuwe fiets is het eerste onderhoud, het plaatsen van een kinderstoel, een kilometriek en dergelijke steeds gratis voor hun klanten. 
 

Onderhoud en herstellingen aan je fietsen.

Tijdens het onderhoud of herstellen van jouw fiets is kwalitatief werk de eerste prioriteit van Ken's Fietsen Service. De banden van hun eigen fietsen worden altijd gratis opgepompt en genieten deze klanten van 10% op de werkuren en gebruikte goederen. Het is ook mogelijk bij Ken's Fietsen Service om een vervangfiets te krijgen zolang de herstelling bezig is. 
 

Fietsenwinkel Ken's in Bredene.

In de fietswinkel in Bredene vind je een grote keuze aan fietsen. Zowel voor kinderfietsen als voor vrouwenmodellen en mannenmodellen voor volwassenen zit je hier goed. Vind je toch niet exact die ene fiets die jij in gedachten had en zo graag zou willen? Dan helpt Ken’s fietsen je graag verder om alsnog de juiste fiets te vinden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/