Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 30/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 31/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/06 GeslotenGesloten
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Info

Advocatenkantoor Ignace Laplaese

Heeft u een rechtszaak aan uw been in de politierechtbank in Brugge, of bent u de aanklager? Dan kan u rekenen op een betrouwbare, professionele verdediging of juridische bijstand met Advocatenkantoor Ignace Laplaese.
 

Verdediging in de Brugse rechtbank

U kan dankzij het advocatenteam van Advocatenkantoor Ignace Laplaese steeds rekenen op de goede, correcte verdediging waar u recht op heeft. Afhankelijk van de feiten waar u van beschuldigd wordt pleiten de advocaten voor een vrijspraak, strafvermindering of alternatieve straf. De advocaten zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in de Brugse politierechtbank en staan de gedaagde hier bij in het hele rechtsproces. Ze staan u bij in onder meer strafrechtelijke verdediging, burgerlijke afhandeling, regresrecht …
 

Advocaat in een echtscheiding

Een specifieke situatie waarin Advocatenkantoor Ignace Laplaese regelmatig wordt ingeroepen en waarin hun advocaten zeer bekwaam zijn is het regelen van echtscheidingen. Dit kan, afhankelijk van de mate van overeenkomst tussen u en uw (ex-)partner een lastige kwestie zijn. Daarom staan de advocaten u gedurende het hele proces met raad en daad bij. Ze zullen u verder helpen met al uw gerechtelijke vragen en twijfels, zullen u adviseren en zullen u vertegenwoordigen in de rechtszaal.
 

Expert in verkeersrecht

Wordt u gedagvaard voor een verkeersmisdrijf? Ook dan staat Advocatenkantoor Ignace Laplaese klaar om u te verdedigen. Enkele van de meest voorkomende veroordelingen zijn voor overdreven snelheid, alcoholintoxicatie, vluchtmisdrijf, niet-betaalde boetes voor eerdere overtredingen en het veroorzaken van een verkeersongeval. Afhankelijk van de details van het misdrijf kan de straf oplopen van een geldboete tot het (tijdelijk) verliezen van het recht van sturen, tot zelfs een gevangenisstraf. De advocaten staan in voor een goede verdediging en kunnen indien gewenst ook uw boete berekenen.
 
Voor meer informatie over de geleverde diensten en gerechtelijke procedures, net als hun tarieven kan u best even kijken op de website van Advocatenkantoor Ignace Laplaese.
U kan hen steeds contacteren via het nummer 050/73 31 48 of via het e-mailadres info@advocatenkantoorbrugge.com.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Advocatenkantoor Ignace Laplaese een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond