Glashandel Hongerloot Isabelle

Openingsuren

Maandag 05/12 Na afspraak13:00 - 17:00
Dinsdag 06/12 Na afspraak13:00 - 17:00
Woensdag 07/12 Na afspraak13:00 - 17:00
Donderdag 08/12 Na afspraak13:00 - 17:00
Vrijdag 09/12 Na afspraak13:00 - 17:00
Zaterdag 03/12 Gesloten
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Glashandel Hongerloot Isabelle: jouw specialist in glaswerken

Glashandel Hongerloot Isabelle bestaat al 3 generaties lang. De grootvader van Isabelle heeft de zaak opgericht in 1936 en is vervolgens in 1969 overgenomen door haar vader. In 2002 heeft Isabelle op haar beurt de fakkel overgenomen samen met haar echtgenoot. 
 

Glaswerken voor decoratie en meubilair

Ben je op zoek naar een specialist in glaswerken, contacteer dan Glashandel Hongerloot Isabelle. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in glaswerken voor decoratieve doeleinden en voor meubilair. Ze werken samen met verschillende merken en garanderen je heel wat mogelijk voor enkel glas, dubbel glas, glazen deuren, glazen wanden, spiegels, veiligheidsglas en figuurglas. Daarnaast kunnen ze ook gelaagd glas (min. 2 lagen) toepassen dat zorgt voor extra bescherming. Je kan gelaagd glas terugzien op ruiten van banken en winkels, maar kan ook bij privéwoningen. 
 

Glasbewerkingen

Het glas dat wordt geleverd bij Glashandel Hongerloot Isabelle is uiteraard niet klaar voor gebruik. Net zoals bij ieder ander ambt, vereist ook het glaswerk de nodige bewerkingen en inspanning. Daardoor kunnen ze in hun fabriek het glas snijden, slijpen, boren en UV-verlijmen. Voor decoratieve bewerkingen zorgen ze voor een optimale kwaliteit van de motieven op glas. Ze hebben een ruim aanbod aan versieringen die je in hun folder kan terugvinden. 
 

Glashandel

Als rasechte glaswerkers zijn de vakmensen van Glashandel Hongerloot Isabelle vrijwel altijd bezig met passie voor hun werk. Je kan via hun website https://www.glashandelhongerloot.be nog meer informatie bekomen en alvast een kijkje nemen in de fotogalerij. Daar kan je realisaties van hun kwaliteitsvolle glaswerken bewonderen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Glashandel Hongerloot Isabelle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond