Foto’s

Info

De Schacht Lieven in West-Vlaanderen biedt meer dan dertig jaar ervaring in algemene elektriciteitswerken in nieuwbouw en bij renovaties. Als erkend elektricien-installateur levert De Schacht Lieven vakwerk aan ondernemingen en bedrijven bij het aanleggen, uitbreiden, vernieuwen of herstellen van de elektrische installatie.

 

Automatiseringsoplossingen voor meer veiligheid en comfort

DSL uit het West-Vlaamse Sint-Michiels levert domotica-oplossingen op maat van uw bedrijfspand of woning. Erkend installateur Lieven De Schacht plaatst een beheersysteem dat allerlei apparaten, toestellen en systemen kan bedienen.
U kunt met een Teletask KNX-systeem de verlichting, verwarming, thermostaten, deuren, ramen, rolluiken en garagepoorten, parlofoon, video’s, alarm- en beveiligingssystemen in of aan uw gebouw eenvoudig op afstand instellen en bedienen.
 

Verlichting op maat

Een goede verlichting geeft meerwaarde aan elk gebouw, maar iedereen wil natuurlijk ook kosten uitsparen. DSL uit het Brugse Sint-Michiels West-Vlaanderen is een verlichtingsexpert met lichtadvies en verlichtingssystemen op maat van ondernemers en particulieren.
Bij Lieven De Schacht vindt u schitterende en stralende oplossingen van inbouw- of opbouwverlichting met led-lampen of met gewone lampen.

 

Ligging en routebeschrijving