Dekeyser Ruimdienst

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 10/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Gesloten

Foto’s

Info

Wanneer u thuis met een verstopte afvoerbuis of bepaalde ruimingswerken geconfronteerd wordt, doet u er goed aan om Dekeyser Ruimdienst uit de Zandstraat in Brugge te contacteren. Met hun 55 jaar ervaring en professionele apparatuur staan deze experts in ontstoppings- en ruimingwerken in een mum van tijd klaar om u de nood te helpen.

Zij verhuren ook containers in diverse maten, zodat u zorgeloos uw opruim- of afbraakwerken kunt uitvoeren en weg weet met al uw grofvuil, tuinafval en puin.

 

Ruimingsdienst

Het leegmaken van septische putten, regenputten en andere ruimingswerken zijn een van de specialiteiten van Dekeyser Ruimdienst. Ongeacht de grootte van de put komt deze vakman ter plaatse om snel en efficiënt de ruimingswerken uit te voeren.

Hebt u vragen of nood aan meer info? Neem vrijblijvend contact op!
 

Ontstoppingsdienst

Wanneer vuil-, zeep- en etensresten zich opstapelen in uw afvoerbuizen, kan dat al snel leiden tot een verstopping. Verstopte leidingen zorgen voor een slechte afvoer en doordat het water niet vlot meer kan doorspoelen, kan dat binnenshuis een onaangename geur veroorzaken.

Dekeyser Ruimdienst komt graag ter plaatse met de nodige middelen om iedere verstopping, hoe ver en diep ze ook gelegen is in uw leidingen, op een vlotte manier weg te werken. Zij ontstoppen afvoerbuizen en rioleringsbuizen onder hoge druk, al dan niet voorafgegaan door een camera-onderzoek om de verstopping te lokaliseren.
 

Containers te koop/te huur

Bij Dekeyser Ruimdienst kunt u als particulier of bedrijf tevens terecht om professionele containers te huren van 1 – 30 m². Zo kunt u op uw eigen tempo en erg makkelijk uw afbraakwerken, steenpuin, grofvuil of tuinafval laten ophalen.

Je kan er bovendien ook rolcontainers aankopen of huren van 240 – 660 – 1100 liter.
 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Korting voor ruimen en ontstoppen

In bijlage vindt u een kortingsbon t.w.v. 5 euro voor ruimen en ontstoppen.
Overhandig deze aan onze chauffeur.

Open bijlage

Kortingsbon

In bijlage vindt u een kortingsbon t.w.v. €10 voor het ruimen van de regenput alsook een kortingsbon voor het ontstoppen van de rioleringen.

Open bijlage

Kortingsbon ruimen en reinigen

Geniet van een korting van €25 bij het ruimen van uw wc-pot EN het reinigen van uw regenput.

Trefwoorden

Nieuwsbrief