Openingsuren

Maandag 07/12 11:00 - ...... - 18:00
Dinsdag 08/12 11:00 - ...... - 18:00
Woensdag 02/12 11:00 - ...... - 18:00
Donderdag 03/12 11:00 - ...... - 18:00
Vrijdag 04/12 GeslotenGesloten
Zaterdag 05/12 11:00 - ...... - 18:00
Zondag 06/12 11:00 - ...... - 18:00

Info

Tearoom Koetsenhuis in de Zeeweg in Sint-Andries (Brugge) springt onmiddellijk in het oog door zijn mooie ligging temidden van de natuurpracht van Domein Beisbroek. Het bevindt zich naast de Sterrenwacht Cosmix en het Natuursteencentrum Beisbroek. U kan er genieten van heerlijke warme en koude dranken en in de namiddag zijn er steeds verse pannenkoeken, wafels, appeltaart, ijsjes en nog veel meer snacks te verkrijgen. Tijdens mooie, zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op wat velen als "het mooiste terras van Brugge" omschrijven.

Deze tearoom is de ideale stopplaats tijdens fiets- of wandeltochten en een picknick in groep is mogelijk mits drankconsumptie. 

 

Tearoom

In de tearoom van het Koetsenhuis zal u zich onmiddellijk thuis voelen: de klassieke omgeving met moderne toets zorgt ervoor dat u zorgeloos van uw gekozen drankje of gerecht kunt genieten. U kan er op de menukaart allerhande koude en warme dranken terugvinden, naast diverse kleine gerechten en bereidingen. Laat je je verrassen door een overheerlijke koffie met een ijsje, wafels of pannenkoeken in de namiddag, of ga je liever voor een snack in de vorm van een lekkere pasta, spaghetti, slaatje of verse soep? Naar ieders smaak is er wel iets te vinden!

Bovendien is de zaak zowel binnen als buiten vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 

Terras

De grandeur van deze zaak wordt pas duidelijk wanneer je na een wandel- of fietstocht doorheen het prachtige domein Beisbroek even tot rust kan komen op het zonnige terras van het Koetshuis. Omgeven door groen en in een mooie, historisch interessante setting kan je genieten van het beste dat deze Brugse tearoom te bieden heeft. 

Er is plaats voor 100 personen op het terras, dus de kans dat u geen plaats vindt is redelijk klein. Als u in groep komt, graag even vooraf reserveren zodat wij kunnen garanderen dat alles perfect verloopt.
 

Feesten en evenementen

Deze mooie locatie leent zich uitstekend voor het houden van diverse feesten en evenementen. Hebt u iets te vieren en wilt u uw gasten in stijl ontvangen in een cultuurhistorisch pand met veel geschiedenis en een overheerlijke menukaart? 

Het Koetsenhuis bekijkt graag samen met u wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Neem even contact op of kom tijdens de openingsuren eens langs!
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Steeds even vriendelijk... 7,7 Review door: Nolan
Zeer vriendelijk!... 8,1 Review door: Marie
Altijd opgewekt en hulpvaardig... 9,5 Review door: Huguette
Nog meer zonneschermen... 9 Review door: Johan
Gelegen bij de sterrenwacht, aan... 10 Review door: Carine
Rustig gelegen midden in het bos... 10 Review door: Carine