Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 02/03 GeslotenGesloten
Woensdag 03/03 GeslotenGesloten
Donderdag 04/03 GeslotenGesloten
Vrijdag 05/03 GeslotenGesloten
Zaterdag 06/03 GeslotenGesloten
Zondag 07/03 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bent u een competitie gericht renner of een fanatieke wielertoerist?  en gesteld bent op professioneel materieel. Bij BE-CYCLE in Buggenhout vindt iedereen een fiets die aansluit bij zijn of haar noden. In deze fietswinkel kan u terecht voor een ruime keuze aan racefietsen, mountainbikes, fitnessbikes, elektrische fietsen en stadsfietsen. Het aanbod in de winkel te Buggenhout omvat ook heel wat fietsaccessoires en fietskledij.
 

Herenfiets, damesfiets, Kinderfiets

Zowel mannen, vrouwen, als kinderen kunnen bij BE-CYCLE terecht voor de ideale fiets. Voor de allerkleinsten zijn er driewielers, kinderfietsen en koersfietsen voor kinderen.

Daarnaast omvat het aanbod van de fietswinkel een keuze uit BMX, elektronische fietsen, loopfietsen, mountainbikes, herenfietsen, damesfietsen, koersfiets voor heren en dames en ook een mooi assortiment tweedehands fietsen.

Naast een showroom met een ruime keuze aan fietsen in alle prijsklassen kan u ook rekenen op de service die BE-CYCLE biedt.. Bij aankoop van een fiets wordt deze op maat afgesteld en kan alles aangepast worden naar wens.
 

Fietsaccessoires

De fietsenwinkel in Buggenhout heeft een assortiment fietsaccessoires voor u klaar staan. Zo vindt u hier een fietsdrager, fietshoes, fietsmanden, kinderzitjes, fietsbellen, bidons en bidonhouders, een Fietscomputer, fietstassen, hartslagmeters en meer.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief