Openingsuren

Maandag 21/06 Gesloten
Dinsdag 22/06 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Woensdag 23/06 09:00 - 12:00
Donderdag 24/06 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 09:00 - 12:3014:00 - 18:00
Zondag 20/06 09:00 - 13:00

Foto’s

Info

Zet het leven in de bloemetjes dankzij Bloemenhuis Elanti

Bij Bloemenhuis Elanti is er steeds een ruime keuze aan eigentijdse bloemen- en plantencreaties, sfeervolle decoratie geschenken alsook huwelijksdecoraties en rouwwerk. Een creatie leveren waar ze 100% achterstaan, daar gaan ze voor en met de glimlach.

Bloemenabonnement

Wil je graag iemand het hele jaar door te verwennen met een wekelijks, 14-daags of maandelijks boeket of bloemstuk? Dan biedt Bloemenhuis Elanti een bloemabonnement op maat aan, dat al dan niet gratis aan huis geleverd kan worden in de omgeving. Niet alleen als particulier, maar ook bedrijven, kantoren en horecauitbaters kunnen een bloemenabonnement nemen voor de aankleding van een receptie, bureau, vergaderruimte of toog. Voor elk budget zoeken ze samen met jou uit welke formule best bij je past.

Boeketten, bloemstukken, losse snijbloemen

De boeketten worden bij Bloemenhuis Elanti speciaal voor jou à la minute klaargemaakt naargelang je kleur- en stijlwens. Je kan ook een keuze maken uit hun reeds klaargemaakte boeketten. Ze werken enkel met veilingverse en hoofdzakelijk Belgische bloemen, wat hen de mogelijkheid biedt om een goede houdbaarheid van je boeket te garanderen. Voor een bloemstuk kan je het best in het weekend langsgaan, dan hebben ze er telkens nieuwe in het assortiment klaarstaan. Modern of klassiek, strak of romantisch, groot of klein, jouw wensen zullen tot werkelijkheid worden gebracht bij Bloemenhuis Elanti. Ook bloemstukken met een fles bubbels in verwerkt zijn een origineel en vooral lekker cadeau voor hem en haar. Daarnaast kan je ook een brede waaier van wel 50 soorten dagverse snijbloemen vinden in hun koele bloemencel. 
 

Kamerplanten, buitenplanten

Je hebt de mogelijkheid bij Bloemenhuis Elanti om samengestelde plantenarrangementen te vinden. Ze worden ook wel soms plantencoupes of plantenschalen genoemd en zijn een combinatie van verschillende kamerplanten. Je kan ze kopen met of zonder bloemende flora, in een mooie schaal of pot zorgen ze voor een aantrekkelijk geheel waar je maandenlang van kan genieten. Het assortiment bloemende en groene kamerplanten gaan van potmaat 6cm tot ...cm. Ook al is het assortiment buitenplanten bij Bloemenhuis Elanti vrij beperkt, ze slagen er toch maar mooi in om jou een seizoensgebonden aanbod te kunnen presenteren. 
 

Huwelijksdecoraties, rouwwerk

Bij Bloemenhuis Elanti bespreken ze graag met jou de mogelijkheden voor je bruidsboeketten en corsages, en ook voor kerkversiering, autodecoratie, tafelstukken en andere aankleding. Dat kan gaan van strak modern tot klassiek. Maar ook bij moeilijke momenten in het leven kunnen bloemen een waardig eerbetoon betekenen. De rouwstukken worden volledig naar jouw wens, en met de grootste zorg samengesteld en afgeleverd aan de kerk of bij de begrafenisondernemer. 
 

Decoratie, scentchips

Elk seizoen opnieuw wordt de winkel van Bloemenhuis Elanti in een nieuw jasje gestoken. Telkens opnieuw wordt de decoratie collectie met de grootste zorg samengesteld zodat zij je een mooi en compleet assortiment kunnen aanbieden. Van theelicht houdertje tot vloerlamp, om jezelf te plezieren of om een cadeau te schenken. Jij bent uniek en zo ook jouw voorkeur van geuren. Je kan via Bloemenhuis Elanti met Scentchips jouw persoonlijke en unieke geurmix samenstellen. 
 

Bloemen en planten

Alle bloemen- en plantencreaties vanaf €20 worden gratis aan huis geleverd binnen Buggenhout. Wil je graag iemand, waar dan ook in het land of zelfs ter wereld in de bloemetjes te zetten? Dan kan dit door Fleurop-Interflora. U geeft alle gegevens van de bestemmeling eveneens telefoon- of gsmnummer door, u kiest een mooi boeket of bloemstuk en samen met uw wensen laten we deze bezorgen ter plaatse. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top mensen!!❤️... 10 Review door: Lieve
Super mooie winkel !... 9,1 Review door: Ann
Uitstekende service... 8,1 Review door: Emiel
Prima!... 8,1 Review door: Arne
Mooi vernieuwde bloemenzaak... 10 Review door: Sonja
Vriendelijke bediening en superv... 9,5 Review door: Sonja