Openingsuren

Maandag 19/04 11:00 - ...
Dinsdag 20/04 11:00 - ...
Woensdag 21/04 11:00 - ...
Donderdag 22/04 GeslotenGesloten
Vrijdag 23/04 11:00 - ...
Zaterdag 17/04 11:00 - ...
Zondag 18/04 11:00 - ...

Info

De groene wandeling in Buggenhout is een gezellige brasserie midden in de natuur.
Wie de drukte van de stad wil ontvluchten om in alle rust te genieten van lekker eten en drinken, heeft er met De Groene Wandeling een te koesteren adresje bij. Deze gezellige brasserie is al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde midden in het groene Buggenhoutbos en biedt een heerlijke keuken met dagverse producten onder het motto: 'Lekker gewoon en gewoon lekker.'
 

Ruime brasserie met zonnig terras

In de ruime brasserie is plaats voor zo’n 250 gasten. In de zomer met het zonnig terras erbij zelfs 300. De brasserie in Buggenhout is vlot bereikbaar, vlak tegenover de boskapel O.L.-V ten node, met een grote parking rondom.
 

Betaalbaar tafelen in een groen decor

Ontdek na een fikse wandeling in de buitenlucht het ruime zomerterras en laat de kinderen naar hartenlust spelen in de afgesloten speeltuin. In de Groene Wandeling kan u betaalbaar tafelen. U geniet van een rijkelijk gevulde menukaart met een gevarieerde keuze aan gerechten voor ieders smaak. Schuif aan tafel voor een heerlijke lunch of diner. Ontdek de suggesties van de chef en proef de specialiteiten zoals scampi op diverse wijzen en paardenvlees.
 

De ideale locatie voor feestjes

Op zoek naar de ideale locatie voor uw feestje of communie? Dan bent u bij De Groene Wandeling aan het juiste adres. Hier maken ze graag een lekker menu klaar naar ieders budget. Groepen en scholen zijn meer dan welkom na een telefoontje vooraf.
 
Buiten op donderdag kan u alle dagen terecht bij De Groene Wandeling in Buggenhout voor een lekkere lunch of heerlijk diner. Reserveren doet u via 052 34 04 56.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief