Openingsuren

Maandag 21/06 13:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 13:00 - 18:00
Donderdag 24/06 13:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 11:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 09:00 - 16:00
Zondag 20/06 10:00 - 13:00

Foto’s

Info

Welkom bij het ambachtelijk bloematelier van Millefleurs

Bloematelier Millefleurs is gelegen in Buggenhout. Je kan er terecht voor zowel een stijlvol boeket en bloemwerk voor alle gelegenheden als voor een bloemstukje als bruidsboeket, rouwwerk of gewoon als cadeau. Daarnaast verzorgen zij ook boekettenabonnementen die helemaal afgesteld zijn op jouw maat en wensen. Ook cadeaubons zijn bij hen te verkrijgen, deze wordt steeds stijlvol verpakt en vergezeld van een kleine attentie. 
 

Bloemschikworkshops, kinderbloemschiknamiddagen

Ben je zelf creatief ingesteld, dan kan je bij Millefleurs bloemschikworkshops volgen. Elke maand wordt er rond een ander thema gewerkt. Ook de kleinste artiesten worden niet vergeten want zij organiseren kinderbloemschiknamiddagen die kunnen doorgaan in het atelier, maar ook aan huis voor bv. een verjaardagsfeest. Je kan je inschrijven via mail of telefonisch en zij helpen je graag verder met het registreren van je aanvraag.
 

Vazen, theelichtglazen, plantenschalen,...

Ook aan het decoratieve aspect wordt gedacht bij Millefleurs. Zij hebben steeds een ruim assortiment van decoratie in hun zaak zoals gevulde lantaarns, hoge glazen vazen, glaswerk, windlichten, theelichtglazen,... De plantenschalen die kunnen dienen voor binnen en buiten worden met de grootste zorg en met oog voor het seizoen of gelegenheid samengesteld. Indien je speciale wensen hebt of je op zoek bent naar iets uniek, dan ben je bij Millefleurs in Buggenhout aan het juiste adres.
 

Bloemwerk op maat

Bij Millefleurs kan elk bloemwerk voor elke gelegenheid op maat besteld worden. Dat kan gaan van bloemwerken of boeketten tot themastukken rond Kerstmis, Pasen, etc. Bruidsboeketten en rouwwerk behoren ook tot hun assortiment. Er is voor elk wat wils bij Millefleurs, dus twijfel zeker niet als je op zoek bent naar het perfecte bloemstuk of als je zelf de groene vingers wilt gebruikten.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Prima!... 8,3 Review door: Clément
Goed bezig, doe zo verder... 8,3 Review door: Noémie
Aanrader , steeds verrassende bl... 9,1 Review door: Greta
Millefleurs is gewoonweg top sup... 10 Review door: Van Gaever
Millefleurs is een toffe bloemen... 10 Review door: Marleen