Oostenrijks Hof

Openingsuren

Maandag 13/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 14/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 12/07 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Waan u even op reis in de Oostenrijkse bergen met de vele leuke specialiteiten en producten van het Oostenrijks Hof te Opwijk!
 

In beurzen en markten in Bornem, Oprijk, Merchtem ...

Het Oostenrijks Hof is een gezellige stand die aanwezig is op verschillende markten en beurzen over heel Vlaanderen. U vindt het standje in onder meer de markten van Bornem, Oprijk en Merchtem, maar ook in onder meer de hobbybeurs te Mechelen en het voedingssalon in Brussel en Antwerpen. Ze wordt dus moeilijk te missen!
 

Alles Oostenrijks: Zipferbier, Schnaps, wijnen …

Voor al het lekkers dat Oostenrijk te bieden heeft, moet u bij het Oostenrijks Hof zijn. U vindt er onder meer een brede verzameling lekkere dranken. Hierin zitten bijvoorbeeld lekkere Schnaps van Obstler, maar ook heerlijke Edelweiss- en Zipferbieren, en lekkere Oostenrijkse wijnen. U vindt er echter natuurlijk niet enkel alcoholische dranken. Het gamma Oostenrijkse streekproducten bevat verder ook nog authentiek gletsjerijs, plaatselijke snacks en nog heel wat ander leuks en lekkers.
 

Bar en restaurant

Naast het aankopen van leuke streekproducten en lokale lekkernijen om mee te nemen kan u bij het Oostenrijks Hof ook terecht voor heel wat lekkers om ter plaatse te proeven. Kom zeker eens genieten van een lekkere hotdog Louis of een fris Zipferbiertje, of drink wat lekkere Schnapsn en waan u in de Oostenrijkse bergen!
 
Loopt het water u al in de mond? Spring dan eens binnen bij het Oostenrijks Hof en geniet!  

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief