Traiteur Tania

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Na afspraak
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Traiteur Tania uit Buggenhout verzorgt de totale organisatie van uw feest of evenement zodat u uw tijd kan spenderen aan de mensen rondom u waarmee u viert.
 

Traiteur met aandacht voor uw persoonlijke wensen

De goede naam die Traiteur Tania na reeds 20 jaar in de branche heeft opgebouwd, rust op drie pijlers. Zo wordt enkel gewerkt met de beste producten, met goed opgeleide mensen en mag u voor iedere gelegenheid rekenen op een uitmuntende service.
De planning van uw evenement begint met een eerste verkennend gesprek. Vervolgens bezorgt Traiteur Tania u een uitwerking van het idee dat u omtrent uw feest of evenement had. In de volgende fase ontvangt u een duidelijke offerte. Na goedkeuring mag u volledig op Traiteur Tania rekenen om de voorbereiding van uw evenement in goede banen te leiden.
Ook tijdens het feest regelt de traiteur uit Buggenhout alle organisatorische elementen, zodat u de tijd heeft om zich te ontspannen.
U mag voor werkelijk elke gelegenheid beroep doen op Traiteur Tania. Denk maar aan recepties, babyborrel, homeparty, buffet, alle tuinfeesten en barbecues. Om dit succesvol te organiseren kan u rekenen op koks, kelners, hostesses en de nodige materialen zoals glaswerk, stoelen en tafels.
 

Traiteurdienst bedrijven

Ook elk bedrijf komt vroeg of laat voor de opdracht te staan om een evenement te ontwikkelen. Voor elk bedrijfsevent, groot of klein, is er Traiteur Tania om u bij te staan. Zo kan u zich focussen op het succesvol zaken doen, zonder u zich van de rest iets aan te trekken.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief