Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Boetiek Iris is de vriendelijkste handelaar van Damme! 

Op vrijdag 4 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Salons Lodewijk Van Male, te Brugge. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


 

Interview met Boetiek Iris
 
“Ik ben zeer blij dat ik deze award mocht ontvangen. Ik voel mij echt vereerd en dat komt voornamelijk door mijn klanten. Ik heb echter niets speciaals gedaan zodat ik deze award zou winnen. Ik heb de klanten gewoon aangesproken over de Lente-en Eindejaarsactie. Ik maak wel steeds duidelijk dat het een kleine moeite is om mee te doen. Er zijn tenslotte mooie prijzen te winnen.”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar is een meerwaarde voor mij. Want het toont aan dat mijn klanten appreciëren wat ik doe. Zo’n bevestiging is altijd wel fijn! Persoonlijk vind ik het belangrijk om de acties van Handelsgids aan te bieden. Daardoor kan ik de klanten iets extra aanbieden en de acties bereiken wel degelijk hun doel.” “Boetiek Iris biedt dameskledij aan voor alle leeftijden. Van maat 36 to 50. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten iets kopen waar ze zich goed in voelen en waar ze goed mee staan. Iets verkopen dat niet bij de klant past zal ik zeker niet doen. Onze zaak bestaat vandaag de dag 22 jaar en ik doe het nog steeds met heel veel plezier.”

“Ik heb al veel gehad aan de samenwerking met Handelsgids. Via dat platform en de nieuwsbrieven kan ik mijn klanten vlotter bereiken, wat dus zeker een meerwaarde is!”