Tijdens ons jaarlijks verlof blijven dringende interventies voor clientieel zo goed als mogelijk gehandhaafd na telefonisch contact.

 

 

Van Cauwenberghe Jan bv

Openingsuren

Maandag 30/01 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Dinsdag 31/01 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Woensdag 01/02 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Donderdag 02/02 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Vrijdag 03/02 08:00 - 12:0013:30 - 17:30
Zaterdag 04/02 Na afspraak
Zondag 05/02 Gesloten

Foto’s

Info

Van Cauwenberghe Jan is jouw erkend specialist in centrale verwarming, sanitair, airconditioning, warmtepompen en ventilatie

Ben je op zoek naar een ervaren installatiebedrijf met specifiek opgeleid personeel en kwaliteitsvolle producten, dan heb je de juiste man op de juiste plaats gevonden bij Van Cauwenberghe Jan uit Damme. Dit familiebedrijf biedt al meer dan 30 jaar ervaring en streeft elke dag opnieuw naar de hoogste kwaliteit met de nadruk op innovatie. Een goede en klantgerichte service staat centraal en realiseren dit door een nauwe en correcte opvolging van elk project of interventie. 
 

Centrale verwarming

De centrale verwarming is een heel belangrijk onderdeel in je huis. Van Cauwenberghe Jan werkt daarom enkel en alleen met producten van partners die hun kwaliteit jaar na jaar bevestigen. Op deze manier kunnen ze samen met jou op zoek naar de ideale balans tussen comfort en een zuinig verbruik. Het speciaal opgeleid en gecertificeerd personeel is vertrouwd met de nieuwste technieken voor installaties met zonneboilers, warmtepompen, condensatietechniek,... Deze technieken helpen jou zowel op korte als op lange termijn besparen en zijn bovendien beter voor het milieu door de beperkte CO2 uitstoot.
 

Service en onderhoud

De service en onderhoud na de installatie van een centrale verwarming is minstens even belangrijk. Het team van Van Cauwenberghe Jan staat ook steeds paraat voor het onderhoud en de herstelling van jouw CV-installatie en dit voor alle merken. Als geselecteerde verdeler van het merk Itho-Daalderop kunnen ze een garantie bieden van 5 jaar op de condensatieketel. Ook hebben zij alle wisselstukken op stock waardoor alle herstellingen binnen de 24 uur kunnen plaatsvinden.
 

Sanitair

We durven al eens wegdromen als het over onze badkamer gaat. Een aantrekkelijke badkamer verhoogt niet alleen het leefgenot maar geeft ook een meerwaarde aan het huis. Ook dat is de mening van Van Cauwenberghe Jan. Zij kunnen ervoor zorgen dat jouw dromen werkelijkheid worden. Droomsanitair hoeft zelfs helemaal niet duur te zijn. Via de brochures van hun vaste groothandels (Sax-Sanitair, Van Marcke en Desco) kan je geheel volgens jouw budget en smaak de badkamer van je dromen samenstellen. Denk je er aan om je sanitair te renoveren? Het professionele team van Van Cauwenberghe Jan kan je adviseren hoe je de ruimte in je badkamer optimaal kunt benutten.
 

Airco en warmtepompen

Tijdens de warme zomerdagen is het heerlijk als je thuis kan afkoelen met een airconditioning. Er is echter meer, via het systeem van warmtepompen kunnen deze toestellen ook zorgen voor een zuinige maar erg doeltreffende luchtverwarming. De normen van Van Cauwenberghe Jan zijn net dezelfde als jouw vereisten. Een energiezuinige werking, geruisloos stil en decoratief of zelfs helemaal opvallend, zij zijn erkend als installateur voor de systemen van Mitsubishi-Electric. Dit is een topmerk op wereldschaal. Zij zorgen namelijk voor de optimale temperatuur bij jou thuis. 
 

Ventilatie

Het belang van een goed ventilatiesysteem is niet te onderschatten. Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie word je ongetwijfeld geconfronteerd met het zogenaamde E-peil van de woning. Dit betekend o.a. dat vocht in de woning geen uitweg meer heeft, wat vaak leidt tot schimmelvorming. Een gericht ventilatiesysteem kan dit voorkomen. Verse en gezonde lucht is bovendien zeer belangrijk voor de levenskwaliteit. In samenwerking met de architect of de EDB-verslaggever kan het team van Van Cauwenberghe Jan een ventilatiesysteem voorzien dat volledig voldoet aan de normen van de bouwaanvraag. Zij zijn gespecialiseerd in alle 3 de ventilatietechnieken: systeem C, systeem C+ en ook het meest geavanceerde systeem D. 
 

Leveren van gas

Bij Van Cauwenberghe Jan kan je terecht voor het afhalen van gasflessen. Indien je dit wenst kunnen de flessen ook bij jouw thuis bezorgd worden. Omdat veiligheid en kwaliteit primeert bij hen, werken zij samen met Primagaz. Indien je installatie geen aardgas-aansluiting heeft, kunnen zij samen met Primagaz een oplossing aanbieden. De permanente stock kan je bekijken via hun website http://www.javanca.be.
 

Loodgieter

Is een dringende interventie voor een klein of groot project? Ga je bouwen of verbouwen? Ben je particulier, een bouwprofessional of promotor? De installaties van Van Cauwenberghe Jan worden met vakmanschap volledig en volgens jouw persoonlijke wensen geïnstalleerd. Zij hebben namelijk ervaring met elk type project zoals woningen, winkelruimtes, kantoren, horeca,... Aarzel niet om hen te contacteren bij vragen, nood en advies. Het team helpt je heel graag verder en samen met jou wordt er naar een passende oplossing gezocht. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Van Cauwenberghe Jan bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond