Openingsuren

Maandag 04/03 14:00 - 18:30
Dinsdag 05/03 14:00 - 18:30
Woensdag 06/03 14:00 - 18:30
Donderdag 07/03 14:00 - 18:30
Vrijdag 01/03 14:00 - 18:30
Zaterdag 02/03 Gesloten
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Welkom bij Drukkerij Astoria: Een drukkerij met een lange geschiedenis

Je kan bij Drukkerij Astoria terecht van eenvoudige naamkaartjes tot full colour offsetdrukwerk. Ze beschikken ook over een ruim assortiment geboortekaartjes. Een foto kunnen zij omtoveren tot een mooi communiedrukwerk, huwelijksdrukwerk, rouwdrukwerk en jubeliumdrukwerk.
 

Verenigingsdrukwerk

Voor al jouw verenigingsdrukwerk informeren ze jou bij Drukkerij Astoria graag over de beste oplossing. Moet jouw scriptie waar je zo lang aan gewerkt hebt ingebonden worden, zij zorgen voor de perfecte afwerking. Desnoods kan jij je thesis ook digitaal laten drukken.  
 

Geboortekaartjes

Drukkerij Astoria heeft een hele leuke collectie geboortekaarten. De collectieboeken kunnen gereserveerd worden zodat je deze thuis rustig kan doornemen. Daarna kan je samen met Rik en zijn team de tekst en de layout bespreken. Wanneer de kaartjes klaar zijn, ontvang je een proefdruk die je kan nakijken. Uiteraard zijn kleine aanpassingen dan nog steeds mogelijk. Jouw geboortekaartjes worden binnen de halve werkdag na de geboorte afgewerkt. Het uitgebreide aanbod geeft je de keuze in alle mogelijke stijlen van klassiek tot uiterst modern. 
 

Communiedrukwerk, huwelijkskaarten

Door de jaren heen hebben de communieprentjes een serieuze metamorfose ondergaan. Waar vroeger het accent lag op religieuze symbolen, komen er nu bijna uitsluitend foto's van de communiekant zelf op de staan. Daarom bieden ze bij Drukkerij Astoria heel wat perspectieven bij de digitale druktechniek. Zij maken ze in alle formaten, alleen moet je er goed naar kijken dat de foto's haarscherp zijn en met een hoge resolutie. Naast een communie is een huwelijk ook een belangrijke en feestelijke gebeurtenis. Met een originele trouwkaart kan jij het huwelijk aankondigen. Er zijn veel verschillende soorten kaarten beschikbaar. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om een persoonlijk tintje aan de trouwkaart toe te voegen door middel van bv. een foto van het koppel. Ook van dit drukwerk ontvang je op voorhand een proefdruk waarna er, indien nodig, nog aanpassingen aan kunnen gebeuren. 
 

Jubileumdrukwerk, rouwdrukwerk

Er zijn vele gelegenheden waarop je iets kan vieren, een nieuwe woonst, 18 jaar, 21 jaar, 50 jaar,... Een jubileum mag je nooit laten passeren zonder er aandacht aan te geven. Drukkerij Astoria hoopt als vakman jou een meerwaarde te kunnen bieden door de uitnodiging een originele toets te geven. Naast de uitnodigingen maken zij ook menukaarten en dit voor een prijs waarvoor je zelf de printer niet kunt laten printen. Voor het rouwdrukwerk kan je rekenen op persoonlijk drukwerk. Er wordt geluisterd naar de wensen van de naasten omdat ze bij Drukkerij Astoria een persoonlijke karakter willen geven aan het rouwdrukwerk voor de uitvaart.
 

Drukwerken

Je kan voor allerhande drukwerken terecht bij Drukkerij Astoria in Deerlijk. Zij zorgen telkens voor de meest persoonlijke en kwaliteitsvolle herinneringen aan een dag die je voor altijd wilt koesteren. Wens je graag nog meer informatie over de drukwerken, dan kan je altijd een bezoek brengen aan hun website https://www.astoria-drukkerij.be en contacteer hen gerust als je niet kan wachten om jouw persoonlijke kaartjes in handen te hebben.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Drukkerij Astoria een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond