Feys Brandstoffen bv

Openingsuren

Maandag 02/10 08:00 - 18:00
Dinsdag 03/10 08:00 - 18:00
Woensdag 04/10 Gesloten
Donderdag 05/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 06/10 14:00 - 18:00
Zaterdag 07/10 08:00 - 16:00
Zondag 08/10 Gesloten

Info

Feys Brandstoffen Deerlijk

Feys Brandstoffen in Deerlijk levert snel en professioneel droog brandhout voor uw kachel en haard.
 

Levering brandstoffen

Feys Brandstoffen levert in Deerlijk en omstreken vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en aanverwante producten aan huis. De groothandel levert alle brandstoffen die particulieren nodig hebben om hun woning op te warmeneschikking heeft. Daarbij kunt u rekenen op een snelle service en producten van de hoogste kwaliteit.
Beschikt uw zaak of woning over een traditionele haard of een moderne, elegante houtkachel? Dan kunt u bij ons terecht voor de brandstof die uw kamer met gezelligheid en warmte vult. Bestel bij Feys Brandstoffen uw haardblokken in beuk en eik voor kachels en haarden. Het kurkdroge brandhout is klaar voor gebruik en hoeft niet verder gedroogd te worden. U hoeft dan ook geen maanden vooruit te denken bij de bestelling van uw brandhout uit beuk en eik.
 

Snelle levering

Plaats uw bestelling bij Feys Brandstoffen en geniet van een snelle levering. Warmte en comfort kunnen niet wachten, daarom staat een snelle service dan ook garant. Bovendien kan Feys Brandstoffen u als groothandel materiaal van de beste kwaliteit aanbieden en dat aan bijzonder scherpe prijzen.
Wenst u meer informatie over de haardblokken voor kachels en haarden of over de andere diensten? Neem dan contact op per telefoon via 056 71 22 63. Vervolgens helpen de specialisten u graag verder met uw vragen of bestelling.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Feys Brandstoffen bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond