Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 Gesloten
Woensdag 26/01 07:30 - 18:30
Donderdag 27/01 07:30 - 18:30
Vrijdag 21/01 07:30 - 18:30
Zaterdag 22/01 07:00 - 18:30
Zondag 23/01 07:00 - 18:30

Info

Voor het heerlijkste ambachtelijke brood en patisserie van de hoogste kwaliteit heeft u maar één adres nodig: Bakkerij Blanchaert te Deinze.
 

Brood, pistolets, koffiekoeken

In de eerste plaats biedt Bakkerij Blanchaert haar klanten hun dagelijks brood aan. Ze gaan hierin echter verder dan de meeste bakkerijen door naast het klassieke wit, grijs, volkoren- en boerenbrood het aanbod nog heel wat breder te maken. Zo vindt u er bijvoorbeeld ook supergezond molensteenbrood, houthakkersbrood en speciaal melkbrood. Na de sluitingsuren kunt u steeds terecht bij de broodautomaat. Verder staat de bakkerij ook bekend om haar heerlijke verse vloerpistolets, eierkoeken en pain traditionnel, allemaal volgens eigen recept. Daarnaast kunnen de zoetebekken onder u steeds rekenen op een luxueuze verzameling koffiekoeken en klein gebak, waaronder eclairs, appelcakes en kleine bretonnes.
 

Taarten en gebak

Naast deze kleinere patisserie behoren ook enkele grotere gebakken en taarten tot het aanbod. Van ambachtelijke confituurtaart tot frangipanetaart of kaastaart. U kan op ieder moment tijdens de openingsuren Bakkerij Blanchaert binnenstappen en kijken wat op dat moment aangeboden wordt, maar indien u een specifieke taart in gedachten heeft is het altijd veiliger deze te bestellen. Dit kan via de website: snel en gemakkelijk! Indien gewenst kan u ook altijd uw taarten laten personaliseren voor een evenement of gelegenheid, zoals een verjaardag, communie of trouw.
 

Roomijs en pralines

Naast al deze heerlijke bakkersproducten kan u ten slotte ook nog rekenen op heel wat lekker roomijs en verrukkelijke pralines en andere chocolade. Geniet in de warme zomerdagen van heerlijk schepijs, te bestellen in dozen, of verwen uzelf met heerlijke chocolade, zelfgemaakt bij Bakkerij Blanchaert, eveneens online te bestellen maar ook beschikbaar in de bakkerij zelf.
 

Bakkerij

Dit alles is echter slechts een greep uit het aanbod van Bakkerij Blanchaert. Voor een volledig overzicht wordt u doorverwezen naar hun website, waar u ook alle bestellingen kan doen. Voor uw dagelijks brood of klein lekkers kan u natuurlijk ook gewoon langskomen!

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/