Brapo bv

Info

Welkom bij Brapo

Brapo bvba is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van alle meubilair op maat: keukens, badkamers, slaapkamers, dressings, burelen, ingemaakte kasten, ... Kortom, de totale inrichting van uw woning of handelszaak.

 

Van ontwerp tot afwerking

Wij staan de klant bij van initieel ontwerp tot en met de afwerkingsfase, denken creatief met u mee en zoeken naar oplossingen die uw noden en behoeften inwilligen.
Zo creëren we samen met u maatwerk dat perfect past in de context van het gebouw of interieur.

Een eigen ontwerp- en productieafdeling staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Elke creatie is uniek met een eigen karakter, afgewerkt met oog voor detail.

 

 

Voor de moeilijke keuzes zoals gebruikte materialen, ontwerp of kleuren kan u een beroep doen op onze jarenlange ervaring. Maak een afspraak en wij komen persoonlijk bij jullie langs om u advies te verschaffen bij de inrichting van de ruimte.

 

Alle onderdelen worden in het atelier van Brapo op maat gemaakt. Hiervoor beschikt Brapo over vakkundig opgeleid personeel en een modern machinepark bestaande uit oa een CNC boor- en freesmachine, CNC opdeelzaag en electronisch gestuurde zaag- en schaafmachines.

 

Bij ons vinden niet enkel particulieren hun gading, ook andere bedrijven zoals bouwfirma's en interieurarchitecten doen een beroep op Brapo bvba voor de fabricage en/of plaatsing van meubilair.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief