Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraak
Vrijdag 06/08 Na afspraak
Zaterdag 31/07 Gesloten
Zondag 01/08 Gesloten

Info

Buro Ceuterick draagt zorg voor jouw verzekeringen

Bij Buro Ceuterick in Deinze bieden ze jou een ruim aanbod van verzekeringen aan. Je kan bij Geert en zijn team terecht met al je vragen en zaken betreffende verzekeringen. Zij helpen je heel graag verder want een goede service aan hun klanten staat bij Buro Ceuterick op de eerste plaats.
 

Autoverzekering, brandverzekering

Ga langs bij Buro Ceuterick en kies de verzekering die bij je past. De beste verzekeringen kan je namelijk alleen bij Geert vinden. Zo ook de autoverzekering, zij kunnen je de beste autoverzekering op jouw maat aanbieden. Voor de brandverzekering geldt net hetzelfde. Of je nu eigenaar bent van een woning of een huurder, het is in beide situaties zeer belangrijk om een brandverzekering af te sluiten. 
 

Hospitalisatieverzekering, industrieverzekering

De hospitalisatieverzekering heeft meerdere betekenissen. Het kan voor een opname in het ziekenhuis zijn maar ook voor doelen die plaatsvinden naarmate een patiënt die langer wordt opgenomen in het ziekenhuis. Uiteraard is het ook voor de industrie van groot belang. Voor deze sector gelden specifieke verzekeringen, ontdek bij Buro Ceuterick welke verzekering je patrimonium zo goed mogelijk zal beschermen. 
 

Familiale verzekering, persoonlijke verzekering

Een ongeluk kan snel gebeurd zijn, met een familiale verzekering van Buro Ceuterick kunnen jij en je gezin gerust zijn. Geef je schade aan en zij helpen je graag verder. Dankzij een familiale verzekering ben je beschermd tegen financiële gevolgen van kleine en grote ongelukken.  Daarnaast hebben ze bij Buro Ceuterick kennis van de andere verzekeringen zoals persoonlijke verzekering, schadeverzekering, arbeidsongevallenverzekering, etc. 
 

Immobiliën

Naast verzekeringen kan je bij Buro Ceuterick ook terecht voor immobiliën. Heb je interesse om een woning te kopen of te huren, dan zit je goed bij Geert en zijn team. Samen wordt er gezocht naar de perfecte woning op jouw maat en naar jouw wensen. Contacteer hen gerust om een afspraak te maken of om je vragen te laten beantwoorden door het professionele team van Buro Ceuterick in Deinze.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief