Dhondt Geert

Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 26/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 27/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 Na afspraakNa afspraak

Info

Dhondt plafonneerwerken, reeds 2 generaties lang een begrip in Deinze en omstreken, verzorgt al uw gyproc- en pleisterwerken.
 

Pleisterwerken en plafonneerwerken

Uw muren laten bepleisteren geeft meteen een heel andere en afgewerkte look wanneer de pleisterwerken netjes zijn uitgevoerd door een ervaren bezetter. Dhont Geert uit Deinze staat voor professionele pleisterwerken en plafonneerwerken met een onberispelijke afwerking. Dit vakmanschap vult het bedrijf aan met open communicatie en eerlijke prijzen. De bezetters komen zelf bij u ter komen om de werken te bespreken en uit te voeren en voorzien steeds de tijd om de werf op te ruimen.
 

Binnenmuren en buitenmuren

Gladde muren binnenshuis zijn erg populair tegenwoorden. U kan voor vlakke binnenmuren gaan , maar u kan ook voor stucwerk met speciale effecten kiezen. Dhondt uit Deinze verzorgt alle types bezetwerk naargelang uw persoonlijke wensen.
Uw buitenmuren hebben dan weer een bescherming tegen weer en wind nodig. Dit kan via bepleistering. Gevelbepleistering is een betaalbaar alternatief met heel wat mogelijkheden. Crépi bijvoorbeeld bestaat in heel wat kleuren en afwerkingen. U vindt dus vast een type pleister dat perfect bij uw woning past.
Wilt u een plafond of gyproc laten plaatsen of pleisterwerken laten uitvoeren in Oost- of West-Vlaanderen? Contacteer Dhont Geert via het contactformulier voor een vrijblijvende offerte: www.plafonneerwerken-dhondt.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/