Dierenarts Leen Vandewalle

Spreekuren

Maandag 17/06 09:00 - 10:3017:30 - 19:00
Dinsdag 18/06 09:00 - 10:3017:30 - 19:00
Woensdag 19/06 17:30 - 19:00
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 09:00 - 10:3017:30 - 19:00
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Gesloten
Buiten deze uren ook op afspraak en huisbezoeken. Woensdagvoormiddag, donderdag en zaterdagvoormiddag enkel op afspraak. Voeding en dergelijke kunnen tijdens het spreekuur worden afgehaald of op afspraak na telefonisch contact. Tijdens de we...
Toon meer

Buiten deze uren ook op afspraak en huisbezoeken.

Woensdagvoormiddag, donderdag en zaterdagvoormiddag enkel op afspraak.

Voeding en dergelijke kunnen tijdens het spreekuur worden afgehaald of op afspraak na telefonisch contact.

Tijdens de weekends (vanaf zaterdagmiddag 12u) kan u bij mijn afwezigheid terecht op het gewone nummer bij een dierenarts van wacht.

Foto’s

Info

Je huisdier omringen met de beste zorg en medische opvolging mogelijk? Dan ben je bij dierenarts Leen Vandewalle in Deinze aan het juiste adres. Zij helpt jou en je huisdier met haar jaren expertise graag verder. Je kan er langsgaan met je hond, kat, konijn, cavia, hamster, fret, vogel, ... voor een jaarlijkse controle, inentingen of algemene verzorging. 

Verder is Leen gespecialiseerd in chirurgie, digitale radiografie, gedragsproblemen, voedingsadvies en fokbegeleiding.
Ben je in de buurt van Deinze en heeft uw huisdier nood aan een professionele dierenarts? Contacteer dan snel Leen Vandewalle!


Kleine huisdieren

Dierenarts Leen Vandewalle te Deinze, uw dierenarts voor kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, fretten, vogels.... U kan bij mij terecht voor jaarlijkse controle van uw huisdier, gezondheidsproblemen, chirurgie, digitale radiografie, fokbegeleiding, gedragsproblemen, voedingsadvies,.. en dit alles met individuele aandacht voor patient en eigenaar. 
 

Advies voor een nieuwe huisgenoot

Vraag ook gerust advies indien u de aankoop van een pup of kitten overweegt, wij kunnen u helpen bij de keuze of het vinden van uw nieuwe huisgenoot.

Volg zeker ook mijn Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

https://www.facebook.com/DierenartsLeenVandewalle
 

 

Ligging en routebeschrijving