Openingsuren

Maandag 31/01 09:00 - 18:00
Dinsdag 25/01 09:00 - 18:00
Woensdag 26/01 Gesloten
Donderdag 27/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 09:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 10:00 - 16:00
Zondag 30/01 Gesloten

Info

Fietsen en scooters Vertriest: Sinds 1956 een vaste waarde en nog steeds een begrip in Deinze

Vertriest Rudi bevindt zich in Deinze en is jouw zaak voor tweewielers. Rudi en Nelly beschikken over een nieuwe toonzaal en werkplaats waar je kan kiezen uit fietsen, scooters en moto's. Alle tweewielers vinden hun plaats bij Vertriest Rudi.
 

Fietsen, scooters

Voor een nieuwe fiets kan je bij Fietsen en scooters Vertriest kiezen uit het aanbod van kwalitatieve Oxford fietsen. Je hebt daarin de keuze uit een groot gamma van stadsfietsen en elektrische fietsen. Voor een leuke scooter stelt het aanbod van Vespa’s en Piaggio’s je zeker niet teleur. Met gemiddeld 50 scooters in stock heb je snel de scooter naar wens gevonden en mee naar huis genomen. Het aanbod in kleuren is ruim zodat jij je favoriete kleur zeker kan vinden. Vergeet zeker geen helm te kopen in de winkel zodat u volledig gesteld bent.
 

Elektrische scooters, retromotoren

Ook hebben ze bij Fietsen en scooters Vertriest een groot aanbod van elektriche scooters, waaronder de merken vespa, Niu en Lifan. Er zijn vele voordelen verbonden aan het elektrische scooteren. Het is zeer milieuvriendelijk, ze hebben geen uitlaatgassen, het is goedkoop en onderhoudsvriendelijk. Retromotoren kan je ook onder het dak van Fietsen en scooters Vertriest vinden. Breng een bezoekje om de merken zoals Mondial, Bullit, Mash en Brixton van dichtbij te komen bewonderen. Zij hebben steeds een mooi aanbod direct uit stock leverbaar . 
 

Herstellingen

Na jouw aankoop kan je steeds terecht bij Rudi & Nelly van Fietsen en scooters Vertriest voor het onderhoud en de herstellingen van jouw tweewieler. Zij repareren graag en snel je scooter of fiets zodat je snel weer de baan op kan. Dankzij Fietsen en scooters Vertriest loopt alles op wieltjes. Neem ook zeker alvast eens een kijkje op de website https://www.vertriestdeinze.be en bekijk hun aanbod van fietsen en scooters online vanuit je zetel.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews