Openingsuren

Maandag 04/07 Na afspraak
Dinsdag 05/07 Na afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraak
Vrijdag 01/07 Na afspraak
Zaterdag 02/07 Na afspraak
Zondag 03/07 Gesloten

Foto’s

Info

Geef je spieren en gewrichten de juiste behandeling bij Valerie Decroock

Als nieuwe inwoner van Astene en tevens ervaren kinesitherapeute, stelt Valerie Decroock zich graag even aan jullie voor. Sinds 2008 is zij actief als zelfstandige kinesitherapeute in de algemene kinesitherapie. Sindsdien heeft zij jaarlijks bijscholingen gevolgd waardoor jij, naast de algemene kinesitherapie, ook voor specifieke behandelingen bij Valerie terecht kan.
 

Kinesitherapie

Deze zijn gericht op alles rond de zwangerschap, bevalling en allerhande problemen t.h.v. de bekkenbodemspieren bij kinderen, vrouwen en mannen.
 

Psychomotoriek bij kinderen

Ook kinderen kunnen terecht bij Valerie Decroock voor allerlei problemen in hun ontwikkeling. Afgelopen jaren heeft zij zich verder verdiept in ademhalingskinesitherapie zowel voor kinderen als voor volwassenen.
 

Ademhalingskinesitherapie

Valerie Decroock helpt je met het optimaliseren bestaande technieken en naar het ontwikkelen van nieuwe. Het is namelijk heel belangrijk als kinesitherapeute dat Valerie de ademhalingspatronen kan bestuderen en observeren om personen met longaandoeningen, amnese,... te kunnen ondersteunen en verder te helpen. 
 

Bekkembodemreëducatie, zwangerschapsbegeleiding, lymfedrainage

Kort samengevat is Valerie Decroock gespecialiseerd in bekkenbodemreëducatie, zwangerschapsbegeleiding, lymfedrainage ad modum Vodder en respiratoire kinesitherapie. Ze kijk er naar uit om jou met veel enthousiasme te helpen en te leren kennen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Valerie Decroock een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond