Maes bv

Foto’s

Info

Maes bvba. Wij zijn een vloerenbedrijf te Nevele dat werkzaam in het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. De specialist die u nodig heeft voor uw wensen. 
 

Onze specialisaties 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van terrassen, opritten, vloeren en betegelingen. Ideaal voor uw badkamers, keukens, wandtegels, chapewerken of meer. Wij zijn een bedrijf dat vloerders heeft met talrijke ervaring, ervaring met alle onderdelen en zo er voor zorgt dat u een mooi en kwalitatief eindresultaat heeft. Onze service is nu eenmaal iets waar u heel erg hard kan op rekenen.

Binnen en buiten vloer
Wij zijn geschikt voor werken van zowel binnen als buitenshuis. Wil u dus uw badkamer in het nieuw zetten, dan hoeft u maar één bedrijf te contacteren. Wij kunnen zorgen voor inloopdouches, prachtige badkamervloer of zelfs douchewanden in mozaïek. Plinten en andere binnenshuis onderdelen kennen voor ons geen geheim. Het resultaat dat u kan verwachten is iets waar u nog nooit had kunnen van dromen.

Wilt u een terras aanleggen of uw oude terras vervangen? Maes bvba verzekert u een perfect afgewerkt eindresultaat. Ook voor het aanleggen van uw oprit en het plaatsen van klinkers kan u hier terecht.

Wilt u een nieuwe buitenterras aanleggen? Of toch het oude wat bijwerken? Wij zorgen dat het proper en kwaliteitsvol wordt gedaan. Samen zorgen wij dat uw oprit en borduren mooi bij elkaar passen en uw eigen stekje laten stralen met een mooi afgewerkte vloer en steen. 
 

Nieuwe vloer

Bent u benieuwd wat wij kunnen doen voor u en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of project? Neem dan gerust contact op met ons op het nummer 09/3717235 of 0475/297237 of via ons mailadres en stel gerust uw vragen.  Wij zoeken samen de mogelijkheden uit en kiezen naar lange uw budget en visie in samenspraak welke keuze het beste resultaat zou leveren.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Maes bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond