Nikky's (Jaka bv)

Openingsuren

Maandag 30/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 01/12 10:00 - 19:00
Woensdag 25/11 10:00 - 19:00
Donderdag 26/11 10:00 - 19:00
Vrijdag 27/11 10:00 - 19:00
Zaterdag 28/11 10:00 - 19:00
Zondag 29/11 GeslotenGesloten

Info

Kom naar Nikky’s en geniet van een heerlijke kop koffie, iets lekker fris, een heerlijk gerecht of een zoete pannenkoek.
 

Van lekker fris tot lekkere verwenkoffie

U kan in Nikky’s terecht voor wat heerlijke ontspanning op een gezellig verwarmd terras of binnen in de trendy ingerichte zaak. Kom genieten van een verkwikkende frisdrank, een frisse pint of een stevig speciaal bier. Voor wie het graag wat warmer heeft zijn ook enkele speciale koffies en verse thee mogelijkheden: gaat u voor de cappuccino of de luxueuze verwenkoffie?
 

Maaltijden van de professionele keuken

Ook klanten met kleine of grote honger zijn welkom in Nikky’s. De keuken is elke dag open en het keukenteam staat alvast te popelen om u te laten proeven van hun heerlijke, versbereide maaltijden. Hieronder vallen onder meer spaghetti, lasagne, tal van frisse salades en enkele seizoensgebonden specialiteiten. Hou zeker ook de menukaart in het oog voor de wekelijkse suggestie van de chef! Heeft u niet zo veel tijd? Geen probleem, dan kan u vanaf 10u ’s ochtends uw bestelling doorbellen en zal ze op het afgesproken uur klaarstaan.
 

Pannenkoeken, wafels en ijsjes

Voor klanten met een kleiner hongertje of zin in een dessert zijn er nog tal van lekkere snacks en nagerechten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke pannenkoek met suiker of ijs, of een volle wafel met slagroom. Ook tal van luxueuze verwenbordjes en tal van andere lekkere snacks staan op het menu. Ten slotte is Nikky’s ook voorbereid op goed weer: geniet in de namiddag of na uw maaltijd ook van een heerlijke ijscoupe!

Loopt het water u alvast in de mond? Spring dan gauw eens binnen bij Nikky’s en geniet! Reservaties zijn mogelijk via het nummer 09/386 44 54.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief