Andere belangrijke handelaars

Banner Tompoes

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30 - 18:30
Donderdag 09:30 - 18:30
Vrijdag 09:30 - 18:30
Zaterdag 09:30 - 18:30
Zondag Gesloten

Foto’s

Info

Tompoes, een tofffe kledingzaak in de Sationsstraat 35 in Deinze, is zevenentwintig jaar geleden omgetoverd van een leegstaand dorpscafé tot de "place to be" voor vrijetijdskledij voor "hij en zij".

 

Zevenentwintig jaar geleden wisten Nicole en Norbert de zaak uit te bouwen tot een bloeiende KMO die bekendheid genoot en geniet tot ver buiten de eigen stadsgrenzen.

Acht jaar geleden droegen beiden hun levenswerk definitief over aan hun dochter Joke, die met dezelfde positieve ingesteldheid verder aan de weg zal timmeren en de Tompoeszaak met jongere ijver en levensblijheid zal uitbouwen.

 

Begonnen aan niets, timmerden beiden aan hun levenswerk. Het gebeurde met hart en ziel en soms dag en nacht.

Nicole en Norbert waren zelfs de eersten in Deinze die het aandurfden om met "opendeurdagen" uit te pakken.
De promotiedagen leidden telkens een nieuw seizoen in. Het werd telkens een schot in de roos.

Acht jaar geleden gaven Nude en Norbert de fakkel door aan hun dochter Joke.

Joke groeide als het ware in en tussen de kleding op. Reeds van bij de start legde ze dezelfde inzet voor de zaak aan de dag als haar ouders. Nu runt ze definitief de zaak.

Jonge of oudere klanten die op zoek zijn naar tof zittende vrijetijdskleding zijn er op hun plaats. Ze kunnen met vertrouwen naar Tompoes toe. Ze zullen er ook geen katten in een zak kopen en kunnen rekenen op een deskundige begeleiding bij hun aankoop.

Joke genoot immers een opleiding als styliste en couturier en daarna als etalagiste en decoratrice. Op die manier sloeg ze voldoende "bagage "op om de klanten op een professionele manier te begeleiden en te bedienen bij hun aankoop.

 

Extra service: gratis retouches van nieuw aangekochte goederen!

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Tompoes, 9800 Deinze, Stationsstraat 35