Andere belangrijke handelaars

Banner Torck Decor

Torck Decor

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Gesloten op feestdagen

Foto’s

Info

Torck Decor in Deinze is een totaaldecoratiezaak waar u terecht kan voor schilderwerken, raambekleding, parket, inbouwkasten, inbouwhaarden, behang, zonwering en meer.
 

Decoratie Deinze

Wanneer u voor Torck Decor kiest, krijgt u een duurzame afwerking, waarbij de producten en materialen streng worden geselecteerd om u te behoeden voor problemen en teleurstellingen.
In de showroom te Deinze presenteert de zaak u klassieke, landelijke en hedendaagse collecties van o.a. meubelen, verlichting en decoratie.
Zo kan u hier terecht voor behang en verf, maar ook voor decoratie die mee de sfeer van uw ruimte bepaalt. Denk maar aan vazen, glaswerk, kaarsen, sierlijsten en design objecten. Ook een sofa, poef en stoelen met bijhorende kussens kan u hier volledig naar uw stijl bekomen. De decoratie afdeling voorziet u zelfs van textiel en accessoires voor in de badkamer en slaapkamer.
 

Schilderwerk binnen en buiten

Torck Decor heeft de nodige kennis in huis voor het vakkundig uitvoeren van al uw binnen-en buitenschilderwerken.
?Alle binnenwerk of behangwerk wordt door het bedrijf zelf verwerkt en uitgevoerd om een perfect resultaat te bekomen. Van eenvoudige schilderwerken, tot decoratieve schildertechnieken en een verfijnde afwerking.
Mooi buitenschilderwerk kan uw woning een totaal andere uitstraling geven. Ook dit neemt Torck Decor graag voor hun rekening, U kan uit veel verschillende afwerkingen kiezen om uw woning van duurzaam schilderwerk te voorzien. Zo krijgt uw gevel een hoogst persoonlijk tintje dat past bij u en bij de stijl van uw woning.

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Torck Decor, 9800 Deinze, Kortrijkstraat 32