Dierenarts Piet Van De Voorde

Spreekuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraak
Zondag 01/08 Na afspraak

Info

Dierenarts Piet Van De Voorde is afgestudeerd in 1989 aan de RUG.  Na verschillende stages in binnen- en buitenland heeft hij een praktijk opgestart in Bachte-Maria-Leerne (Deinze).

De praktijk spitst zich voornamelijk toe op paarden, honden, katten, knaagdieren en gevogelte.  Schapen en geiten krijgen tevens de beste verzorging.


Voor paarden kunt u bij hem terecht voor vaccinaties, onderzoek en behandeling van zieke dieren, castraties van hengsten,  gynaecologische opvolging van merries, tandheelkunde, echografie, wondbehandeling, ontworming, sportbegeleiding, keuringen enz.... Radiografie gebeurt samen met een collega.


Honden , katten, knaagdieren en gevogelte worden in de praktijk of bij de eigenaar thuis onderzocht. U kan bij er hem terecht voor een jaarlijkse controle, vaccinatie, gezondheidsproblemen, bloedname, chirurgie, tandverzorging, wondverzorging, voedingsadvies enz... De gepaste medicatie en eventueel aangepaste voeding is tevens te verkrijgen in de praktijk. Er is ook digitale radiografie en echografie aanwezig en indien nodig wordt er samen gewerkt met gespecialiseerde collega's. Zieke dieren die constante verzorging vragen kunnen gehospitaliseerd worden.


Gevogelte (zoals duiven e.a.) wordt onderzocht in de praktijk maar dit liefst op afspraak.  Vaccinatie van duiven (vb paramyxo) kan op het hok gebeuren.

 

De dierenarts is steeds te bereiken op het nr. 09/380.04.87 of 0475/62.49.77.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief