Algemene elektriciteitswerken Verhegge Koen

Info

Bij Algemene elektriciteitswerken Verhegge Koen te Deinze kan u rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in installaties, verkoop en dienst na verkoop voor huishoudtoestellen en andere toestellen.
 

Ventilatie

Voor ventilatie werkt Algemene elektriciteitswerken Verhegge Koen voornamelijk met Renson, Solar & Pauleau, Paul, Stork Air en andere kwalitatieve merken
 

Warmtepompen

Algemene elektriciteitswerken Verhegge Koen is ook specialist in vloerverwarming en verwarmingssystemen met warmtepompen van het merk Stiebel Eltron. Hierin heeft de specialist ondertussen al een reeks van mooie realisaties in opgebouwd. Algemene elektriciteitswerken Verhegge Koen is erkend als professioneel installateur door de firma Stiebel Eltron.
 

Huishoudtoestellen

U kan bij erkend als professioneel installateur terecht voor zowel vrijstaande huishoudtoestellen als inbouwtoestellen. Dit zowel voor de vervangmarkt als voor nieuwe keukenprojecten.
Algemene elektriciteitswerken Verhegge Koen is gespecialiseerd in merken Aeg, Electrolux, Zanussi, Miele, Olympia, Stiebel Eltron en werkt ook met Whirlpool, Siemens, Bosh, Amana, Liebherr, Novy, Smeg, Samsung, Philips en Beko
Voor ieder toestel dat u hier aankoopt, garanderen ze u ook een eigen dienst na verkoop

Ligging en routebeschrijving