Schilderwerken De Houwer David

Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraak
Vrijdag 02/06 Na afspraak
Zaterdag 03/06 Na afspraak
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Uw woning is tot in de puntjes afgewerkt dankzij Schilderwerken De Houwer David

Renovatie De Houwer David wordt geleid door zelfwerkend patroon David De Houwer, die met plezier zijn diensten aan u aanbiedt. In de regio Welle, Denderleeuw is deze vakman uw eerste hulp bij renovatie. Zowel kleine als grote bouwprojecten zijn welkom. Of het nu om een totaalrenovatie gaat of enkel schilder-, gyproc- of andere bouwwerken, De Houwer zorgt voor een perfect resultaat.
 

Schilderwerken

Renovatie De Houwer garandeert voor zijn schilderwerken de beste kwaliteit dankzij de kwaliteitsproducten van Boss Paint. U kan beroep doen op de specialist uit Denderleeuw voor het verzorgen van de volledige schilderwerken van uw huis, appartement, bedrijf, bureau of inkomhal. Renovatie De Houwer David staat gekend om zijn zorgvuldige afwerking en voorziet uw muren steeds van extra bescherming voor een optimaal resultaat dat lang meegaat.
 

Professionele pleisterwerken

Renoveren betekent vaak afbreken en terug opbouwen. Bent u op zoek naar een stukadoor die uw muren van uw badkamer, keuken, woon- of slaapkamers op professionele wijze bepleistert? Neem dan contact op met Schilderwerken De Houwer David. Hij voert graag al uw pleisterwerken uit, dit zowel binnen als buiten. Indien u dit wenst, kan u beroep doen op de specialist voor een volledige totaalrenovatie waarbij ze uw werken van A tot Z uitvoeren.
 

Gyproc, ideaal voor al uw renovatiewerken

Wilt u uw muren of plafond renoveren, een extra kamer maken of uw zolderruimte inrichten als extra slaapkamer? Met gyproc kunt u alle kanten uit. Renovatie De Houwer David Gplaatst voor u gipskartonplaten tegen plafond en muren. Dit is de ideale methode om snel uw muren of plafond te renoveren en een vals plafond te plaatsen. Bovendien functioneert gyproc uitstekend als een extra isolatielaag. Twee vliegen in één klap dus.

 

Bij "Schilderwerken De Houwer David" staan kwaliteit en kwantiteit bovenaan!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Schilderwerken De Houwer David een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond