Andere belangrijke handelaars

Banner Dierenarts Claudia Vermeir

Dierenarts Claudia Vermeir

Spreekuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Alle dagen 24/24 telefonisch bereikbaar
Door vakantie is dierenarts Claudia Verrmeir van 25 juni tot en met 1 juli niet aanwezig in de praktijk. Voor dringende gevallen kan je echter steeds terecht op het vertrouwde nummer 0478/478434 voor...
Toon meer
Door vakantie is dierenarts Claudia Verrmeir van 25 juni tot en met 1 juli niet aanwezig in de praktijk. Voor dringende gevallen kan je echter steeds terecht op het vertrouwde nummer 0478/478434 voor een afspraak of advies. Collega-dierenarts Anna neemt de telefoon tijdens deze periode over en helpt jullie graag verder in de praktijk te grembergen.
 

Info


De beste zorgen voor uw huisdier


Dierenarts Claudia Vermeir, uw dierenarts voor kleine huisdieren. Honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, ratten, vogels,... allemaal zijn ze welkom in de praktijk. U kan hier terecht voor de jaarlijkse controle, vaccinaties, gezondheidsproblemen, voedingsadvies, gedragsproblemen, tandverzorging, echografie en chirurgie (onder gasanesthesie)... en dit alles met individuele aandacht voor patiënt en eigenaar.Om stresserende wachttijden te vermijden wordt enkel op afspraak gewerkt.
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken uw route