Dierenarts Claudia Vermeir

Spreekuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 16/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Info

Dierenarts Claudia Vermeir, uw dierenarts voor kleine huisdieren. Honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, ratten, vogels,... allemaal zijn ze welkom in de praktijk. U kan hier terecht voor de jaarlijkse controle, vaccinaties, gezondheidsproblemen, voedingsadvies, gedragsproblemen, tandverzorging, echografie en chirurgie (onder gasanesthesie)... en dit alles met individuele aandacht voor patiënt en eigenaar.Om stresserende wachttijden te vermijden wordt enkel op afspraak gewerkt.
 

Consultatie

U kan voor het behandelen van uw ziek huisdier, jaarlijkse check-Up, nagels knippen, ... steeds na afspraak terecht bij dierenarts Claudia Vermeir.
Bij de consultatie van uw huisdier zorgt dierenarts Claudia Vermeir er steeds voor dat de stress bij uw huisdier zo laag mogelijk blijft.
Ook voor spoedgevallen kan u hier 7/7 en 24/24 terecht.
 

Medicatie en voeding

U kan bij dierenarts Claudia Vermeir ook steeds terecht voor de aankoop van 
Verzorgingsproducten, medicatie en dierenvoeding.
Wilt u zeker zijn dat hetgene dat u nodig hebt in voorraad aanwezig is, neem dan eerst even contact op.


Medische beeldvorming

Dierenarts Claudia Vermeir beschikt over digitale radiografie en echografie.
Door middel van de digitale radiografie kunnen fracturen, gewrichten, het hart, de longen en ingewanden in beeld gebracht worden.
Hebt u een vermoeden dat uw huisdier drachtig is maar is het nog in een vroeg stadium dan kan Claudia Vermeir u zekerheid geven met een echografie, ook wordt de buikholte met dit toestel in beeld gebracht.


Microscopie

Bij vermoeden van een parasiet en voor afkrabsels en uitstijkjes kan dit perfect in de praktijk bekeken worden door behulp van microscopie. Is er toch nog onduidelijkheid wordt er samengewerkt met een specialist in een extern labo.


Chirurgie

U kan met uw huisdier ook terecht voor zowel weke delen chirurgie als orthopedische chirurgie.
Bij weke delen chirurgie gaat het vooral over sterilisatie, castratie, wegname gezwellen,...
Orthopedische chirurgie is de behandeling van fracturen, gescheurde gewrichtsbanden,... bij dit laatste wordt er samengewerkt met een orthopedist.

 

Hospitalisatie

Is uw huisdier ernstig ziek of heeft het verzorging na de operatie nodig, dan kan uw huisdier gehospitaliseerd worden bij dierenarts Claudia Vermeir in een aangepaste ruimte waar het de beste zorgen krijgt.

Kortom uw huisdier is bij dierenarts Claudia Vermeir in goede handen!

Ligging en routebeschrijving