Spreekuren

Maandag 23/05 Na afspraak
Dinsdag 17/05 Na afspraak
Woensdag 18/05 Na afspraak
Donderdag 19/05 Na afspraak
Vrijdag 20/05 Na afspraak
Zaterdag 21/05 Na afspraak
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Je kleine huisdier is van harte welkom bij Dierenarts Claudia Vermeir

Dierenarts Claudia Vermeir, jouw dierenarts voor kleine huisdieren. Honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, ratten, vogels,... allemaal zijn ze welkom in de praktijk. Je kan hier terecht voor de jaarlijkse controle, vaccinaties, gezondheidsproblemen, voedingsadvies, gedragsproblemen, tandverzorging, echografie en chirurgie (onder gasanesthesie)... en dit alles met individuele aandacht voor patiënt en eigenaar. Om stresserende wachttijden te vermijden wordt enkel op afspraak gewerkt.
 

Consultatie dierenarts

Je kan voor het behandelen van jouw ziek huisdier, jaarlijkse check-Up, nagels knippen, ... steeds na afspraak terecht bij dierenarts Claudia Vermeir. Bij de consultatie van je huisdier zorgt Claudia er steeds voor dat de stress bij je huisdier zo laag mogelijk blijft. Ook voor spoedgevallen kan u hier 7/7 en 24/24 terecht.
 

Medicatie en dierenvoeding

Je kan bij dierenarts Claudia Vermeir ook steeds terecht voor de aankoop van verzorgingsproducten, medicatie en dierenvoeding. Wil je graag zeker zijn dat hetgene dat je nodig hebt in voorraad aanwezig is, neem dan eerst even contact op.
 

Medische beeldvorming

Dierenarts Claudia Vermeir beschikt over digitale radiografie en echografie. Door middel van de digitale radiografie kunnen fracturen, gewrichten, het hart, de longen en ingewanden in beeld gebracht worden. Heb je een vermoeden dat jouw huisdier drachtig is maar het nog in een vroeg stadium is dan kan Claudia Vermeir je zekerheid geven met een echografie, ook wordt de buikholte met dit toestel in beeld gebracht.
 

Microscopie

Bij vermoeden van een parasiet en voor afkrabsels en uitstijkjes kan dit perfect in de praktijk van Dierenarts Claudia Vermeir bekeken worden door behulp van microscopie. Is er toch nog onduidelijkheid wordt er samengewerkt met een specialist in een extern labo.
 

Chirurgie

Je kan met jouw huisdier ook terecht voor zowel weke delen chirurgie als orthopedische chirurgie. Bij weke delen chirurgie gaat het vooral over sterilisatie, castratie, wegname gezwellen,... Orthopedische chirurgie is de behandeling van fracturen, gescheurde gewrichtsbanden,... bij dit laatste wordt er samengewerkt met een orthopedist.
 

Bloedanalyse

De praktijk van Dierenarts Claudia Vermeir is uitgerust met een bloedanalysetoestel, waardoor ze binnen het half uur al kunnen te weten komen welke aandoening je dier juist heeft en zij dus quasi onmiddeijk kunnen starten met behndeling.
 

Hospitalisatie

Is jouw huisdier ernstig ziek of heeft het verzorging na de operatie nodig, dan kan je dier gehospitaliseerd worden bij Claudia in een aangepaste ruimte waar het de beste zorgen krijgt. Kortom uw huisdier is bij dierenarts Claudia Vermeir in goede handen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dierenarts Claudia Vermeir een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

DE BESTE DIERENARTS DIE IK NU H... 10 Review door: HONORE
Zeer goede praktijk met alle nod... 10 Review door: Peter
Doe zo verder... 7,9 Review door: Linde
Prima!... 8,2 Review door: Tess
Geen boodschap. Doe zo voort!... 10 Review door: Guy
is supervriendelijk, staat 24/24... 10 Review door: Annemieke