Openingsuren

Maandag 27/05 Gesloten
Dinsdag 28/05 09:00 - 18:00
Woensdag 29/05 09:00 - 18:00
Donderdag 30/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 09:00 - 17:00
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Geef je leven een gezonde boost dankzij EKOwinkel MaeleGijs

Ekowinkel MaeleGijs was gelegen op de Vlasmarkt te Dendermonde en is sinds 01 juni 2021 verhuisd naar de Kroonveldlaan 9. Ekowinkel is een natuurwinkel waar je een enorme keuze vindt aan alles dat te maken heeft met gezonde voeding en levensstijl. Je kan er een uitgebreid assortiment aan kruiden, afslankproducten, super foods, glutenvrije producten en suikervrije producten terug vinden. Ben je nieuwsgierig naar het persoonlijke verhaal van de winkel, dan kan je surfen naar de website via deze link: https://ekowinkel.eu/over-ons/.
 

Bio fruit

Ekowinkel MaeleGijs heeft elke dag vers en gezond fruit in de rekken liggen. Zij dragen er grote zorg voor dat het fruit een topkwaliteit bevat zodat jij dankzij hen de nodige vitaminen binnenkrijgt. Heb je meer vragen omtrent het bio fruit of wens je een specifieke bestelling te plaatsen, neem dan gerust contact op of ga eens langs in de winkel om het te bespreken. 
 

Bio groenten

Zoals iedereen wel weet zijn groenten één van de basiselementen van een gezonde voeding en als gevolg daarvan een gezond leven. Ekowinkel MaeleGijs biedt het hele jaar door verse seizoensgroenten aan zodat er dagelijkse verse, gezonde en ook lekkere gerechten op je tafel kunnen komen. Wens je een specifieke bestelling te plaatsen of grote hoeveelheden van groenten, dan kunnen zij terecht bij hun boeren om dit in orde te maken. Al deze groenten zijn biologisch geteeld en komen rechtstreeks van de producent eerst bij Ekowinkel MaeleGijs en zo op jouw bord terecht. Naast de verse groenten is er ook een aanbod van diepvriesgroenten te verkrijgen. 
 

Bio voeding

Bio geteelde voeding bevat véél meer vitaminen, mineralen en andere nutriënten dan conventionele voeding. Ekowinkel MaeleGijs streeft er dan ook naar om zoveel mogelijk producten met het bio label aan te bieden. Onder de bio producten in het assortiment vallen vers brood, een ruim assortiment granen, zaden, vlokken, melen en muesli, maar ook koekjes, versnaperingen en snoep. Daarnaast vind je ook bio broodbeleg, waaronder confituur, choco, speculaaspasta en notenpasta's. 
 

Biologische frisdranken

Een assortiment lekkere frisdranken is een aangename aanvulling. Zo heeft Ekowinkel MaeleGijs frisdranken van het merk Whole Earth in verschillende smaken. Whole Earth is de ideale dorstlesser, ze zijn 100% natuurlijk, biologisch en verfrissend. De verschillende smaken zijn o.a. cola, ginger, apple, orange & lemon, cranberry en elderflower. 
 

Water in recycleerbare verpakking

Lifjalla is het van nature zuivere water kan verkregen worden bij Ekowinkel MaeleGijs. Het Lifjalla water is afkomstig uit de Ijslandse Hafnarfjordur-bronnen die wereldwijd bekend staan om zijn afzonderlijke wateren. Het heeft een zachte maar toch volle smaak en is licht gemineraliseerd. Het water heeft een lage droogrest en is arm aan zout. Lifjalla is een echte opkikker voor lichaam en geest en uitzonderlijk door een hoge pH waarde en zuurstofgehalte. 
 

Biologische dranken

Ekowinkel MaeleGijs heeft de beste biologische dranken in hun assortiment. Zo heb je de bessensappen, gezonde drinkyoghurts, suikerarme frisdrank, water, bier, biologische wijnen en ook cava. Indien je naar een smaak op zoek bent wat zij niet direct in huis hebben, dan gaan zij met plezier voor jou op zoek naar meerdere, lekkere gezonde dranken.
 

Biologische kruiden

Nergens anders kan je zo een groot assortiment aan kruiden en specerijen vinden als bij Ekowinkel MaeleGijs in Dendermonde. Zij hebben namelijk een apart 'Kruidenhuisje' waar ze tot wel meer dan 100 verschillende soorten kruiden aanbieden. Kan je niet vinden wat je zoekt, dan gaan zij aankloppen bij hun producten om het gevraagde product alsnog aan jou te kunnen leveren. 
 

Biologische reinigingsproducten

Natuurlijke reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat het milieu niet extra wordt belast met chemische stoffen die het niet of nauwelijks kunnen afbreken. Naast het milieuvriendelijke karakter van de reinigingsmiddelen die EKOwinkel MaeleGijs aanbiedt kan je bij hen ook producten voor mensen vinden die allergisch reageren op bepaalde chemische stoffen die door grootindustrie wordt gebruikt. 

Reviews door klanten van EKOwinkel MaeleGijs

10 Helene op 2024-01-07 om 14:20:13
Bij Maele Gijs word je steeds vriendelijk onthaald. Men is bereid speciale bestellingen te doen, indien mogelijk bij hun leveranciers (bijv. poetsproducten of granen in een grotere verpakking). rnIk zou het fijn vinden als er een groter aanbod verse groenten zou zijn en verpakkingsvrije droge voeding.
10 Emiel op 2023-12-30 om 16:28:07
Onze beste wensen voor 2024
8 Hilde op 2023-12-29 om 12:52:59
fijne winkel, mooi en ruim assortiment, makkelijk bereikbaar
9,7 Greta op 2023-01-02 om 12:42:20
Beste wensen voor did nieuwe jaar!!!
10 Mark op 2022-12-28 om 18:33:51
9,7 Gerd op 2022-12-28 om 11:54:32
Doe zo verder
8,3 Kamila op 2022-12-26 om 21:57:57
Doe zo voort en het is top

Ligging en routebeschrijving