Rouwcentrum René Van Damme

Info

Een overlijden van een dierbare brengt enorme veel emoties met zich mee. Daarbovenop heeft de familie de verantwoordelijkheid om heel wat administratieve en organisatorische taken te vervullen. Rouwcentrum René Van Damme in Dendermonde probeert zo veel mogelijk last van uw schouders te nemen door de uitvaart van de overledene te verzorgen. Zo kan u in alle rust en intimiteit het verlies van uw geliefde verwerken.
 

Rouwcentrum Dendermonde

Rouwcentrum René Van Damme is een traditionele familieonderneming. Het rouwcentrum staat u bij in tal van beslissingen die moeten genomen worden bij een overlijden. De begrafenisondernemer beschikt over een sereen maar stijlvol funerarium in Dendermonde waar u, samen met familie en vrienden, in alle rust afscheid kan nemen van uw dierbare.
 

Uitvaart

Samen met de familie van de overledene zullen de mogelijkheden van een kerkelijke uitvaart, een gebedsdienst, een burgerlijke dienst of een uitvaart geheel in eigen stijl overlopen worden. Alle wensen inzake rouwbrieven, teksten, rouwartikelen of de wijze van begraving, worden in beschouwing genomen. Daaruit ontstaat een uitvaart met een uniek en persoonlijk karakter.
De administratieve afhandeling van zaken is een zeer lastige taak wanneer u net een overlijden heeft moeten meemaken. Daarom staat het rouwcentrum te Dendermonde ook voor dit soort zaken ten dienste van de familie.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Rouwcentrum René Van Damme een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond