Laatste 2 weken juli + 1 ste week augustus

Verco-Metaal bv

Openingsuren

Maandag 06/02 Na afspraak
Dinsdag 07/02 Na afspraak
Woensdag 01/02 Na afspraak
Donderdag 02/02 Na afspraak
Vrijdag 03/02 Na afspraak
Zaterdag 04/02 Na afspraak
Zondag 05/02 Gesloten

Info

Voor alle maatwerk in metaal, staal of ijzer moet je bij Verco-Metaal in Dendermonde zijn

Verco-Metaal te Dendermonde is een echte specialist als het gaat om algemene metaalconstructie. Van het plaatsen van metalen ramen en deuren tot het monteren van poorten, hekken en afsluitingen, Verco-Metaal uit Dendermonde voert het allemaal vakkundig uit. Als dat nog niet genoeg is, kan je hier ook terecht voor de montage of demontage van trappen, leuningen, roosters en balkons. Dit bouwbedrijf voert alle constructies op maat en volledig volgens plan uit.
 

Algemene metaalconstructie

Verco-Metaal produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zowel particuliere klanten als professionele klanten zoals bouwondernemingen, industrie, architectenbureaus en projectontwikkelaars kunnen rekenen op het bouwbedrijf voor vakkundig werk. Dankzij een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst heeft Verco-Metaal alles in huis om jouw opdracht volledig af te werken op maat van de klant.
 

Metaalbewerking

Wens je graag een gratis offerte van jouw project, doormiddel van je plan met eventuele voorbeeldfoto's of schetsen van de gewenste uitvoering alsook een beschrijving van de werken bezorgt Verco-Metaal je een volledige offerte. Het bedrijf kan eventueel ook ter plaatse komen
 

Meten, productie en plaatsing van maatwerk

Na goedkeuring van de offerte komt een ingenieur alles opmeten. Vervolgens worden de tekeningen gemaakt en voorgelegd ter goedkeuring. Bij eventuele opmerkingen worden de nodige aanpassingen aangebracht. In het atelier te Dendermonde worden vakmanschap en de beste materialen samengebracht om tot een hoogwaardig product te komen dat aan al uw eisen voldoet. Tenslotte zorgt Verco-Metaal voor een zorgvuldige plaatsing van de door jouw bestelde producten. Indien je op de link http://www.vercometaal.be/?page_id=7 klikt krijg je een inkijk op nog meer realisaties van Verco-Metaal.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Verco-Metaal bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond