Verco-Metaal bv

Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Info

Verco-Metaal BVBA te Dendermonde is een echte specialist als het gaat om algemene metaalconstructie. Van het plaatsen van metalen ramen en deuren tot het monteren van poorten, hekken en afsluitingen, Verco-Metaal uit Dendermonde voert het allemaal vakkundig uit. Als dat nog niet genoeg is, kan u hier ook terecht voor de montage of demontage van trappen, leuningen, roosters en balkons. Dit bouwbedrijf voert alle constructies op maat en volledig volgens plan uit.
 

Algemene metaalconstructie

Verco-Metaal uit Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zowel particuliere klanten als professionele klanten zoals bouwondernemingen, industrie, architectenbureaus en projectontwikkelaars kunnen rekenen op het bouwbedrijf voor vakkundig werk. Dankzij een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst heeft Verco-Metaal alles in huis om uw opdracht volledig af te werken op maat van de klant.
 

Werking

Wenst u een gratis offerte van uw project? Doormiddel van uw plan, eventuele voorbeeldfoto's of schetsen van de gewenste uitvoering alsook een beschrijving van de werken bezorgt Verco-Metaal u een volledige offerte. Het bedrijf kan eventueel ook ter plaatse komen voor een offerte.

Na goedkeuring van de offerte komt een ingenieur alles opmeten. Vervolgens worden de tekeningen gemaakt en voorgelegd ter goedkeuring. Bij eventuele opmerkingen worden de nodige aanpassingen aangebracht.

In het atelier te Dendermonde worden vakmanschap en de beste materialen samengebracht om tot een hoogwaardig product te komen dat aan al uw eisen voldoet.

Tenslotte zorgt Verco-Metaal voor een zorgvuldige plaatsing van de door u bestelde producten.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief